Produse recent văzute

MINDBALANCE STABILIO X 30 CAPSULE

65,00 lei

Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut.
 • subtitles Descriere completă

  Solutie naturala de echilibrare psiho-emotionala

  Stabilio este un produs natural special conceput pentru a restabili si mentine stabilitatea emotionala.

  Compusii activi din Stabilio au rol de bioreglare a neurotransmitatorilor responsabili de raspunsul psiho-emotional. Acesti compusi moduleaza nivelurile mediatorilor biochimici proprii organismului, care controleaza starea psiho-emotionala (serotonina, noradrenalina si dopamina), mentinandu-i la nivelul optim prin inhibarea recaptarii in celula nervoasa.

  Indicat in: 

  - apatie și lipsa motivației pentru activitate cotidiană;

  - pierderea încrederii în sine;

  - randament scăzut în activitățile mentale sau fizice;

  - stare de oboseală sau epuizare, nemotivată de efort;

  - dificultăți de adormire și somn fragmentat;

  - lipsa nevoii de comunicare și de interacțiune socială;

  - demotivare și descurajare;

  - libidou scăzut.

  Compozitie:

  - 160mg extract din radacina de turmeric, fitozom. Contine 65mg fosfatidilcolina din lecitina de soia si 95mg turmeric din care 32mg curcuminoide. 
  - 75mg inositol (myo-inositol). 
  - 30mg extract hidroalcoolic din pistil de sofran 2-4/1, standardizat in >2% safranal si >2% crocine (maltodextrina) - Saffr'Activ,
  - 3mg vitamina B6 (piridoxal-5'-fosfat),
  - 2mg Zinc (mono-L-metionina sulfat),
  - 100mcg Acid folic (calciu-L-metil tetrahidrofolat),
  - 75mcg vitamina B12 (metilcobalamina),
  - 12mcg vitamina D3 (colecalciferol).

  Curcuminoide sunt cei mai importanți compuși extrași din Turmeric (Curcuma longa), cu efect dovedit științific în tulburările psiho-emoționale. Acționează asupra nivelului de serotonină, noradrenalină si dopamină din creier, în sensul creșterii disponibilității acestora. Au efect puternic antioxidant. În forma de fitozom (legate cu un lipid) curcuminoidele sunt semnificativ mai bine absorbite comparativ cu extractele simple.

  Myo-inositol este o substanță care se sintetizează, în mod normal, în cantități suficiente în organism din glucoză, și care participă la transmiterea semnalului între celulele nervoase. S-a constatat că persoanele care se află frecvent în stări de pesimism, descurajare, demotivare, au nivele mai mici de myo-inositol la nivelul cortexului cerebral pre-frontal.

  Saffr’Activ® este cel mai avansat extract din sofran (Crocus sativus) – pistil, standardizat în 2 substanțe bioactive (safranal și crocine), cu eficiență dovedită științific prin studii clinice în atenuarea și prevenirea dezechilibrelor stării afective. Studii recente au arătat că cel de-al doilea compus activ din Saffr’Activ® – crocin – poate avea un efect pozitiv în declanșarea ciclurilor de somn Non-REM. Acest stadiu de somn profund are un rol important în procesele de auto-reparare ale organismului și de întărire a sistemului imunitar.

  Acidul folic, sub forma sa bioactivă de Calciu-L-metil tetrahidrofolat, împreună cu Vitamina B6 (piridoxal-r’-fosfat) și Vitamina B12 în forma sa bioactivă (metilcobalamină), contribuie la metabolismul normal al homocisteinei. Unele studii arată ca un nivel crescut al homocisteinei, simultan cu deficiență de acid folic, vitamina B6 si B12 pot fi asociate cu apariția sentimentului de inutilitate și cu pierderea încrederii în sine. Piridoxal-5’-fosfat (Vitamina B6), contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și, împreună cu L-metil tetrahidrofolat (forma activă a acidului folic), contribuie la menținerea sănătății psihice și la reducerea oboselii și extenuării.

  Zincul contribuie la funcția cognitivă normală. Carența de Zinc este adeseori asociată cu stări de oboseală psihică.

  Alte ingrediente: agent de incarcare - celuloza microcristalina; capsula - hidroxipropilmetilceluloza, apa, caragenan, acetat de potasiu; agenti antiaglomeranti - dioxid de siliciu, stearat de magneziu. 

  Mod de administrare: 1 capsula pe zi pentru minimum 4-6 saptamani sau la recomandarea medicului sau farmacistului.

  Atentionari: nu se recomandă administrarea la copii cu vârsta sub 12 ani. Dacă simptomele nu dispar sau se agravează, este necesară consultarea medicului. Informați medicul de familie despre administrarea de Mindbalance STABILIO dacă sunteți sub orice fel de tratament medicamentos pentru o afecțiune cronică. În mod special, informați medicul dumneavoastră dacă sunteți sub orice fel de tratament antidepresiv, înainte de administrarea Mindbalance STABILIO. Se recomandă avizul medicului pentru administrarea produsului în sarcină și alăptare. A nu se lăsa la vederea și la îndemâna copiilor mici! Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos! A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul lunii menționate pe ambalaj. A se păstra la temperaturi sub 25°C, la loc uscat, ferit de lumină.

  Prezentare: cutie x 30 capsule.

Producător: PHARMNET PLUS
Clienții care au cumpărat acest produs, au mai cumpărat