Produse recent văzute

MINDBALANCE CEREBRO X 30 CAPSULE

81,11 lei

remove add
Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut.
 • subtitles Descriere completă

  Cerebro este o formula complexa, atent studiata, realizata din extracte naturale standardizate, cu efect neurodinamic sinergic (imbunatatirea memoriei si a performantelor cognitive).
  Prin combinatia optima de aminoacizi, plante adaptogene si antioxidanti, Cerebro sustine buna functionare a celulei nervoase, crescand viteza de retinere si procesare a informatiilor.

  Cerebro influențează pozitiv procesul de învățare, creativitatea și puterea de muncă, eliminând stările de blocaj mental sau de goluri de memorie. Încetinește procesul de îmbătrânire a creierului. Reduce nivelul de stres cauzat de supra-aglomerarea activităților cotidiene, prin accelerarea ciclului analiză-sinteză-decizie, pe de o parte și prin creșterea capacității de rezolvare a problemelor, pe de altă parte.

  Datorită efectului sinergic al componentelor sale, Cerebro optimizează funcționarea celulei nervoase prin:

  – asigurarea producerii de energie celulară (acetil-L-carnitină);

  – reglarea secreției de serotonină și dopamină (Bacopa monnieri);

  – accelerarea creșterii și conectării terminațiilor nervoase (dendrite) și îmbunătățirea comunicării dintre acestea (Bacopa monnieri);

  – mărirea fluxului sangvin la nivelul circulației cerebrale (Ginkgo biloba);

  – menținerea integrității celulare în situații de stres sau îmbătrânire;

  – efect puternic antioxidant, care întârzie procesele degenerative (Proantocianide, Astaxantina, Bacopa monnieri).

  Indicatii: crește nivelul de atenție și de claritate mentală, mărește viteza de procesare a informațiilor si imbunătățește capacitatea de concentrare ne-fragmentată, coerența în vorbire și limbaj și capacitatea de memorare/reținere/reamintire.

  Compozitie: 

  - 265mg Acetil-L-Carnitină;

  - 130mg Ginkgo biloba fitozom (complex Ginkgo biloba / fosfatidilserină), care conține 32.5mg extract de Ginkgo biloba, (standardizat în 24% ginkgoflavonglicozide, 6% lactone terpenice și 2% bilobalide) și 97.5mg fosfolipide, din care 11.7mg fosfatidilserină;

  - 130mg Bacopa monnieri extract standardizat în 50% bacosiden;

  - 40mg extract din sâmburi de struguri (Vitis vinifera) fitozom, care conține 26.7mg fosfatidilcolină (derivată din soia) și 13.3mg extract din sâmburi de struguri, standardizat în 95% polifenoli, inclusiv OPC (oligomeri proantocianidinici);

  - 32mg Fosfatidilserină (din soia);

  - 1.66mg Astaxantină (din alge marine/Haematococcus pluvialis).

  Alte ingrediente: capsula - hidroxipropilmetilceluloză, apă, caragenan, dioxid de titan, acetat de potasiu, clorofilă; agenți antiaglomeranți - dioxid de siliciu, stearat de magneziu.

  Acetyl L-Carnitina este un aminoacid produs și în mod natural de organism; acesta sprijină funcționarea optimă a creierului prin 3 mecanisme: facilitează funcționarea celulei nervoase, furnizează protecție antioxidantă și asigură producerea de energie celulară. Determină creșterea concentrației de serotonină din cortex. Efecte: atenuarea oboselii mentale; îmbunătățirea stării în oboseala cronică, efect nootropic prin îmbunătățirea performanțelor cognitive. Este o pseudo-vitamină (nu este o vitamină esențială, dar relaționează direct în multe procese metabolice). Contribuie la scăderea problemelor de atenție și de comportament agresiv.

  Bacopa monnieri este un adaptogen cu efecte puternice asupra memoriei și a capacității de concentrare. Aceasta interacționează cu sistemul serotoninergic și al secreției de dopamină, însă principalul mecanism de acțiune constă în îmbunătățirea comunicării dintre celulele nervoase. Acest efect este obținut prin creșterea ratei de comunicare dintre celulele nervoase, datorită accelerării creșterii terminațiilor nervoase (dendrite). Bacopa monnieri este, de asemenea, un puternic antioxidant. Deși este utilizată în medicina tradițională de secole, Bacopa monnieri a ajuns în atenția oamenilor de stiință în ultimii ani; Bacopa monnieri are în acest moment nenumărate studii clinice care-i dovedesc științific efectele de performanță cognitivă și de îmbunătățire a memoriei.

  Ginkgo biloba imbunătățește fluxul sangvin la nivelul circulației cerebrale. În forma sa de fitozom (complex format între un ingredient activ și un fosfolipid), prezentă în Cerebro, absorbția extractului standardizat este radical îmbunătățită, iar efectul de creștere a capacității cognitive mult mai puternic.

  Fosfatidilserina este o parte integrantă a structurii celulei și deține un rol-cheie în menținerea funcționalității acesteia, având ca rezultat îmbunătațirea performanței cerebrale și memoriei. În compoziția Cerebro, fosfatidilserina este și parte a fitozomului de Ginkgo biloba.

  Proantocianidele oligomere și astaxantina din surse 100% naturale au efect antioxidant și vasodilatator, întârziind procesele de degenerare a celulei nervoase.

  Sinergia atent studiată a ingredientelor de înaltă calitate conferă produsului Cerebro un efect mult amplificat în raport cu suma efectelor fiecărui component în parte.

  Mod de administrare: 1-2 capsule pe zi, cu o cantitate suficientă de lichid. Acest produs are efecte optime atunci când este administrat în cure de minimum 4 săptămâni.

  Atenționări: nu se recomandă administrarea la copii cu vârsta sub 12 ani. Dacă simptomele nu dispar sau se agravează, este necesară consultarea medicului. Informați medicul de familie despre administrarea de Cerebro dacă sunteți sub orice fel de tratament medicamentos pentru o afecțiune cronică. Se recomandă avizul medicului pentru administrarea produsului în sarcină și alăptare. A nu se lăsa la vederea și la îndemâna copiilor mici! Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos! A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul lunii menționate pe ambalaj.

  Condiții de păstrare: a se păstra la temperaturi sub 25°C, la loc uscat, ferit de lumină.

  Prezentare: cutie x 30 capsule.

Producător: PHARMNET PLUS
Clienții care au cumpărat acest produs, au mai cumpărat