Despre noi

Site-ul www.farmBLD.ro este autorizat de catre Ministerul Sanatatii conform Anexei nr V  la Autorizaţia de Funcţionare nr. 5466/SP7884 din data de 21.06.2019 a farmaciei SC FARMACIA BELLADONNA 6, în structura SC PHARMA 1 HEALTH CONCEPT SRL din Bucuresti, sectorul 2, Sos. Colentina, nr. 2, Complex Comercial Bucur Obor.

Conceptul farmaciilor noastre are la baza 4 elemente fundamentale: convingerea ca cel mai mare segment de populatie cu nevoi medicale (+65 de ani cu venituri mici si medii), este sensibil la pret, ramane conservator in comportamentul de cumparare si cauta servicii de ingrijire si calitate, in acelasi timp.

Farmaciile Belladonna au in prezent peste 250 de angajati, se aprovizioneaza din propriul depozit certificat ISO si GDP, pune la dispozitia pacientilor peste 10.000 de produse de la principalii furnizori locali si internationali. Echipa noastra de profesionisti este formata din peste 170 farmacisti si asistenti de farmacie, care pun in centru activitatii lor PACIENTUL.

Misiunea noastra este de a asigura accesul pacientilor la o gama larga de medicamente si alte produse, la preturi foarte mici.

Reteaua noastra de farmacii are o traditie de peste 18 de ani, in tot acest timp fiind concentrati sa oferim clientilor nostri PRETURI FOARTE MICI. In farmaciile noastre pacientul este intampinat intotdeauna cu caldura si profesionalism, atentia noastra fiind concentrata pe sustinerea si recastigarea sanatatii, oferindu-le toate avantajele de care dispunem. In farmaciile noastre vei primi sfaturi profesioniste pentru sanatatea Dumneavoastra si a familiei Dumneavoastra, informatii despre promotiile si produsele din farmacii.