Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a site-ului

Site-ul www.farmBLD.ro este autorizat de catre Ministerul Sanatatii conform Anexei nr V la Autorizaţia de Funcţionare nr. 5466/SP7884 din data de 21.06.2019 a farmaciei BELLADONNA 6 în structura SC PHARMA 1 HEALTH CONCEPT din Bucuresti, sectorul 2, sos. Colentina, nr. 2, parter, Complex Comercial Bucur Obor.

Prezenta sectiune stabileste regulile minimale obligatorii care trebuie respectate, termenii juridici si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.farmbld.ro numit pe parcursul acestor termeni si conditii de utilizare, „site-ul”.

Va rugam sa cititi termenii si conditiile de utilizare cu atentie. Daca nu sunteti de acord cu acestea sau cu prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal de catre PHARMA 1 HEALTH CONCEPT S.R.L., va rugam sa nu mai utilizati site-ul nostru. Daca veti continua sa utilizati site-ul nostru, vom considera ca ati acceptat acesti termeni si conditii de utilizare.

Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile prevazute in prezenta sectiune, va asumati intreaga responsabilitate pentru accesarea si folosirea informatiilor oferite pe site. 

1. Informatii despre site si utilizarea acestuia 

1.1. Site-ul www.farmbld.ro este proprietatea PHARMA 1 HEALTH CONCEPT S.R.L., cu sediul in Bucuresti, sector 3, B-dul Dimitrie Pompeiu, nr. 10A, etaj 2, modulele 1 si 4, cladirea C1, biroul nr. 2, inregistratala Registrul Comertului sub nr. J40/917/1995, CIF RO 7039148, si a fost proiectat pentru a furniza publicului larg informatii despre proprietarul site-ului, serviciile si produsele oferite de acesta precum si alte informatii considerate de PHARMA 1 HEALTH CONCEPT S.R.L. ca fiind de interes pentru utilizatori.

1.2. Ne rezervam dreptul de a aduce, in orice moment, modificari continutului site-ului, precum si termenilor si conditiilor de utilizare, prin postarea pe site, fara nici o alta notificare. Asigurati-va ca recititi termenii si conditiile de utilizare in mod regulat deoarece daca accesati sau utilizati site-ul se va considera ca ati fost de acord cu termenii si conditiile de utilizare in versiunea publicata pe site la momentul vizitei dumneavoastra.

1.3. Accesarea site-ului si folosirea functionalitatilor sale presupun acceptarea explicita sau implicita a tuturor termenilor si conditiilor publicate, acestea avand valoare contractuala deplina. 

2. Termeni folositi

Vizitator” – orice persoana fizica sau juridica care acceseaza site-ul www.farmbld.ro, indiferent de motiv.

Utilizator” – persoana care are sau obtine acces la continut, prin mijloacele de comunicare puse la dispozitie de catre PHARMA 1 HEALTH CONCEPT S.R.L. sau in baza unui acord de utilizare existent intre PHARMA 1 HEALTH CONCEPT S.R.L. si acesta.

Client” – persoana fizica care are calitatea de utilizator al site-ului si care a plasat cel putin o comanda pe acest site.

Comanda” – document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre PHARMA 1 HEALTH CONCEPT S.R.L. si client, prin care acesta transmite societatii PHARMA 1 HEALTH CONCEPT S.R.L. intentia sa de a achizitiona produse prin intermediul site-ului.

Continut” – a) toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau accesate in alt mod prin utilizarea unui echipament numeric; b) continutul oricarui e-mail trimis utilizatorilor sai de catre PHARMA 1 HEALTH CONCEPT S.R.L., prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil; c) informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de Farmaciile Belladonna intr-o anumita perioada.

Date cu caracter personal” – informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra, pe baza carora puteti fi identificat. Acestea pot include numele dumneavoastra, adresa, numarul de telefon (inclusiv numarul de mobil), pseudonimul, adresa de e-mail, varsta, sexul si starea civila, dar mai pot include si alte informatii, cum ar fi obiceiuri si preferinte la cumparaturi. 

3. Proprietatea intelectuala

3.1. Intregul continut al site-ului www.farmbld.ro– incluzand, dar nelimitandu-se la, logo-uri, simboluri, imagini de orice fel, texte, fotografii, continut multimedia postat pe site, elemente de grafica web, scripturi, programe etc. sunt proprietatea PHARMA 1 HEALTH CONCEPT S.R.L. si sunt protejate de legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. Folosirea fara acordul PHARMA 1 HEALTH CONCEPT S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

3.2. Continutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, multiplicat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, fara permisiunea preabila scrisa a PHARMA 1 HEALTH CONCEPT S.R.L.. Materialele publicate pe site pot fi utilizate doar in scop personal (cu mentionarea sursei), fiind interzisa comercializarea acestora.

3.3. Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al PHARMA 1 HEALTH CONCEPT S.R.L., acesta isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea oricarei actiuni de acest tip conform legislatiei in vigoare. 

4. Declinarea responsabilitatii

4.1. Toate informatiile existente pe site au rol pur informativ si nu au scopul de a oferi consultanta sau sfaturi in domeniul medical. Intotdeauna trebuie sa consultati sfatul unui medic in probleme legate de afectiuni, simptome si tratament. Daca aveti sau suspectati ca aveti o problema medicala, va rugam sa luati legatura de indata cu personal medical de specialitate.

4.2. Informatiile existente pe acest site pot sa nu fie potrivite circumstantelor dumneavoastra specifice. Daca va bazati exclusiv pe acestea, fara a consulta sfatul unui specialist in domeniul medical, o faceti exclusiv pe riscul dumneavoastra. Atat noi cat si partenerii nostri nu ne asumam responsabilitatea pentru orice pagube sau vatamari suferite de dumneavoastra sau de alte persoane, ca urmare a folosirii informatiilor, ideilor sau instructiunilor continute de acest site.

4.3. Materialele prezentate pe site nu sunt un ghid pentru automedicatie sau un substitut pentru consultul medical, diagnostic sau tratament. Continutul site-ului este doar pentru informare si nu trebuie folosit pentru a determina tratamentul pentru conditii medicale; numai un specialist in domeniul medical poate face acest lucru.

4.4. O parte din continutul site-ului, respectiv textele, descrierile produselor, caracteristicile lor tehnice, imaginile si simbolurile lor, este pusa la dispozitia noastra de catre producatorii si furnizorii parteneri. Din acest motiv, PHARMA 1 HEALTH CONCEPT S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile, lipsa de acuratete sau neactualizarea informatiilor existente pe site. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).

4.5. Site-ul poate gazdui legaturi (link-uri) catre alte site-uri de internet. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora. PHARMA 1 HEALTH CONCEPT S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pagubele sau pierderile cauzate sau presupus a fi cauzate de informatiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

4.6. Proprietarul site-ului nu poate garanta ca informatia pe care utilizatorul o primeste sau o trimite accesand site-ul va fi permanent in siguranta, nefiind astfel la adapostul infractiunilor informatice. Va avertizam ca, pe durata transmiterii informatiei prin Internet, terte persoane ar putea sa o intercepteze.

4.7. PHARMA 1 HEALTH CONCEPT S.R.L. nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri afisate pe site.

4.8. PHARMA 1 HEALTH CONCEPT S.R.L. nu este responsabila pentru greselile de tiparire sau de afisare a preturilor, caracteristicilor sau imaginilor aferente produselor afisate pe site. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparuta. 

5. Drepturi si obligatii privind comercializarea produselor

5.1. Toate produsele comercializate pe site respecta legislatia statului roman in vigoare si nu necesita prescriptie medicala. Medicamentele cu prescriptie medicala se elibereaza numai din farmacie, conform Legii farmaciei nr. 266/2008 si a Ordinului MS nr. 444 din 25.03.2019 pentru aprobarea Normelor privind infiintarea, organizarea si functionarea unitatilor farmaceutice.

5.2. Pentru a cumpara produse din cadrul magazinului online www.farmbld.ro este necesara acceptarea termenilor si conditiilor de fata, crearea unui cont de utilizator si ulterior plasarea unei comenzi, prin parcurgerea pasilor descrisi pe site. Dupa ce ati trimis comanda, veti primi pe adresa de e-mail comunicata cu ocazia crearii contului de utilizator un mesaj de confirmare a comenzii, care va cuprinde confirmarea comenzii dumneavoastra, a preturilor produselor comandate si a tarifelor de livrare, precum si alte detalii privind livrarea.

5.3. Crearea contului de utilizator presupune alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral responsabilitatea dumneavoastra. Va rugam sa ne aduceti de indata la cunostinta pierderea parolei sau orice activitate neautorizata desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator.

5.4. Pentru a va inregistra ca utilizator al site-ului, sunteti obligat sa furnizati date reale, exacte si complete despre dumneavoastra, astfel cum va sunt solicitate prin formularul de inregistrare si sa actualizati, atunci cand situatia o cere, datele dumneavoastra.

5.5. Furnizarea de informatii neconforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, da dreptul PHARMA 1 HEALTH CONCEPT S.R.L. sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului. In cazul vom lua masura suspendarii contului dumneavoastra de utilizator, nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri.

5.6. Preturile sunt exprimate in RON, si includ TVA. Facturarea se face la preturile afisate pe site in momentul inregistrarii comenzii, cu exceptia eventualelor greseli sau modificari ale TVA. Factura va cuprinde si tariful de livrare.

5.7. Preturile publicate pe site sunt informative si pot suferi modificari. Pretul produselor nu va suferi modificari intre momentul plasarii comenzii si momentul intrarii produselor in posesia clientului.

5.8. PHARMA 1 HEALTH CONCEPT S.R.L. are ca obiect de activitate comertul cu amanuntul, astfel ca, produsele achizitionate nu sunt destinate revanzarii, marfurile parasind prin vanzare sfera circulatiei si intrand, astfel, in sfera consumului. Din aceasta cauza, putem restrictiona numarul maxim de bucati dintr-un produs care pot fi adaugate in cosul de cumparaturi.

5.9. PHARMA 1 HEALTH CONCEPT S.R.L. nu garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor afisate pe site. Din acest motiv, PHARMA 1 HEALTH CONCEPT S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului. Clientul va fi notificat daca, din cauza indisponibilitatii stocului unui produs, timpul de livrare se prelungeste sau comanda nu poate fi onorata. In acest caz, clientului i se va debloca suma blocata pe card pentru respectiva comanda.

5.10. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de companie, dar nu si alte despagubiri.

5.11. Valoarea maxima a obligatiilor PHARMA 1 HEALTH CONCEPT S.R.L. fata de orice client, in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare, este limitata la valoarea sumelor efectiv incasate de PHARMA 1 HEALTH CONCEPT S.R.L. de la acest client.

5.12. Utilizatorul are obligatia de a ridica coletul cu plata pretului de rigoare. Neridicarea coletului sau neexecutarea obligatiilor, pecuniare sau de alta natura, fata de PHARMA 1 HEALTH CONCEPT S.R.L., va duce in mod automat la neluarea in calcul a urmatoarelor comenzi care vor efectuate de acelasi client. 

6. Promotii si concursuri

Promotiile si concursurile care se desfasoara pe site respecta regulamentele create de PHARMA 1 HEALTH CONCEPT S.R.L.. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta utilizatorilor numai prin intermediul site-ului propriu sau prin mesaje de posta electronica. Promotiile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp mentionata, iar in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. PHARMA 1 HEALTH CONCEPT S.R.L. isi rezerva dreptul de a intrerupe sau de a anula o promotie in orice moment, fara nicio notificare prealabila. 

7. Legea aplicabila si jurisdictia

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului vor fi guvernate de legea romana. Orice litigiu aparut intre PHARMA 1 HEALTH CONCEPT S.R.L. si clientii sai, inclusiv cele care au ca obiect continutul acestui site, va fi solutionat pe cale amiabila, iar daca acest lucru nu este posibil, de catre instantele judecatoresti competente din Romania.