PROTECTIS PROBIOTICE CU VITAMINA D3 400UI/DOZA X 5ML BIOGAIA

57,00 lei

remove add
Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut.
 • subtitles Descriere completă

  Picăturile ProTectis® Baby cu Vitamina D sunt un supliment alimentar ce conține bacteriile patentate din acid lactic, Lactobacillus reuteri Protectis (DSM 17938), care și-au dovedit eficiența în creșterea numărului de bacterii naturale din intestin. Lactobacillus reuteri Protectis au fost testate în peste 135 de teste clinice, care au confirmat faptul că sunt sigure pentru administrare la bebeluși și copii. Picăturile ProTectis® Baby cu Vitamina D conțin 10μg de vitamina D3. La copii, vitamina D este necesară pentru creșterea și dezvoltarea oaselor și funcționarea normală a sistemului imunitar, așa cum a fost confirmat de către Autoritatea Europeană pentru Siguranță Alimentară și aprobat de către Comisia Europeană.

  Beneficii:

  - suplimentează microbiota intestinală la bebeluși;

  - 100% sigure pentru bebeluși chiar din prima zi;

  - vitamina D susține sistemul imunitar și dezvoltarea oaselor;

  - potrivite pentru administrare pe termen lung;

  - ușor de administrat: doar 5 picături pe zi;

  - fără zahăr și lactoză, gluten sub limita UE pentru produse fără gluten.

  Compozitie: emulsifianţi - ulei de floarea soarelui, trigliceride cu catenă medie; Lactobacillus reuteri DSM 17938 (L. reuteri Protectis) - 2,1%; vitamina D3/colecalciferol din lanolina din lâna de oaie și dl-alfa tocoferol în amestec cu trigliceride cu catenă medie - 400U.I.; agent antiaglomerant - dioxid de siliciu.

  Mod de administrare: 5 picături/ zi, în doză unică. O doză asigură cel puţin 100 milioane bacterii lactice vii L. reuteri Protectis și 400U.I. vitamina D3, ceea ce reprezintă 200% din Valoarea Nutrițională de Referință, conform Regulamentului UE 1169/2011. Se poate consuma de către copii încă din primele zile de viaţă.

  A se agita bine timp de 10 secunde, înainte de fiecare utilizare, pentru a combina culturile de bacterii cu uleiul. Picăturile se pot consuma fie ca atare, într-o linguriţă, fie în băuturi sau alimente. Nu adăugaţi în băuturi sau alimente fierbinţi pentru a nu afecta culturile vii de lactobacili. ProTectis® Baby cu Vitamina D, picături pentru copii, nu schimbă gustul băuturilor sau alimentelor cu care sunt amestecate.

  Atentionari: a nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A se citi prospectul înainte de utilizare. A se păstra într-un loc uscat, la temperaturi de maximum 25°C. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. Ţineţi flaconul bine închis între utilizări. Evitați contactul flaconului cu lichide, precum saliva și apa, pentru a nu diminua calitatea produsului. Conținutul flaconului va fi utilizat în maximum 3 luni de la prima deschidere a acestuia.

  Prezentare: flacon x 5ml.

Producător: BioGaia Suedia