Produse recent văzute

SENNALAX X 20 COMPRIMATE BIOFARM

17,22 lei

remove add
Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut.
 • subtitles Descriere completă

  Extract hidroalcoolic uscat 7-12:1 din fructe de Senna corespunzător la 20mg glicozide hidroxiantracenice exprimate în senoside B

  Comprimate - Supliment alimentar

  Acțiune: SennaLax contribuie la asigurarea unui tranzit intestinal normal. Acțiunea extractului de Senna se exercită la nivelul colonului, direct asupra mucoasei intestinale și se datorează unor derivați antrachinonici eliberați, sub influența florei intestinale, din glicozidele precursoare, conținute în produsul vegetal. Mișcările propulsive ale colonului/intestinului subțire sunt stimulate, ca urmare a iritației mucoasei, precum și a modificării permeabilității acesteia, crescând astfel difuziunea apei și a electroliților la nivelul conținutului intestinal.

  Administrarea suplimentului alimentar nu este însoțită de dureri abdominale, iar tranzitul intestinal este îmbunătățit după aproximativ 6-8 ore de la administrarea orală (eliminarea a 1-2 scaune moi sau semilichide).

  Compozitie: un comprimat conține agenți de încărcare (lactoză monohidrat, fosfat acid de calciu dihidrat), extract hidroalcoolic uscat 7-12:1 din fructe de Senna (Cassia acutifolia) corespunzător la 20mg glicozide hidroxiantracenice exprimate în senoside B, agenți de întărire (carboximetilceluloză sodică, polividonă K30), agent de afânare (amidon 1500 parțial pregelatinizat), agenți antiaglomeranți (stearat de magneziu, talc).

  Mod de administrare:

  Adulți: 1-2 comprimate pe zi, de preferință seara, la culcare, pentru a obține un scaun semilichid în cursul dimineții următoare.

  Durata administrării se recomandă a fi de maxim 7 zile, pentru a evita fenomenele de obișnuință sau dependență. Administrarea se poate relua după o pauză de o săptămână.

  Precauții: nu se recomandă copiilor, femeilor însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu obstrucții intestinale, inflamații intestinale acute, apendicită, precum și persoanelor care se cunosc cu alergie la ingredientele produsului. Persoanele în vârstă sunt sfătuite să utilizeze o cantitate redusă la jumătate.

  Atenționări: suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A se consuma înainte de data expirării înscrisă pe ambalajul produsului. Nu aruncați niciun supliment alimentar pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebați farmacistul cum să aruncați suplimentele alimentare pe care nu le mai folosiți. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.

  Condiții de păstrare: a se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original.

  Prezentare: cutie x 20 comprimate.

Producător: BIOFARM
Clienții care au cumpărat acest produs, au mai cumpărat