Produse recent văzute

GARMASTAN CREMA X 20 GRAME

36,00 lei

remove add
Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut.
 • subtitles Descriere completă

  Garmastan - tratament profilactic si terapeutic in inflamatia mameloanelor din perioada alaptarii

  Crema este indicata in tratamentul profilactic si terapeutic al inflamatiilor mamelonare din perioada pre si post natala si in ingrijirea sanilor in perioada alaptarii. Substanta activa din Garmastan este guaiazulena, un ulei extras din arborele de guaiacum. Proprietatile curative si terapeutice ale acestei substante sunt cunoascute de secole de catre localnicii din regiunile Americii de Sud si de Nord. Aceste cunostinte au fost folosite la realizarea cremei Garmastan ce contine acelasi extract natural de guaiazulena.

  Garmastan crema pastreaza pielea mameloanelor si areolelor supla si elastica, prevenind aparitia eroziunilor (ragadelor) din perioada alaptarii.

  Beneficii:

  - isi modifica consistenta la temperatura corpului,

  - nu contine grasimi,

  - nu are miros,

  - se aplica usor pe orice tip de piele,

  - se indeparteaza usor prin spalare,

  - este perfect tolerat atit de mamica cat si de bebelus.

  Compozitie: guaiazulene 0,05g, excipienti crema: PEG 8, PEG-75, sorbitol, metabisulfit de sodiu, clorura de cetil piridinium, apa.

  Mod de administrare: se aplica usor pe mameloane si areole dupa fiecare alaptare. Pentru mameloanele sensibile se poate folosi o compresa sterila pe care s-a aplicat un strat subtire de crema. Aplicarea se repeta de cate ori este necesar.

  De asemenea, pentru mameloanele foarte sensibile, Garmastan se poate folosi inaintea perioadei de alaptare. Garmastan crema pentru mameloane se poate aplica, dupa dus, incepand cu a opta luna de sarcina, pentru a pregati mameloanele pentru actiunea mecanica ce se va exercita asupra lor in timpul alaptarii. Nu este necesara indepartarea unguentului Garmastan prin spalare inainte de alaptare. 

  Prezentare: tub x 20g.

Producător: LABORATOIRES FAMOUZE
Clienții care au cumpărat acest produs, au mai cumpărat