ELABORARE UNGUENT BENZOAT DE BENZIL 25% X 100 GRAME BELLADONNA

27,00 lei

Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut.
 • subtitles Descriere completă

  Atentie! Acest produs se elibereaza fara reteta doar din farmaciile Belladonna!

  Solutia optima in tratamentul scabiei la adulti si copii.

  Produs usor de administrat atat la copii peste 2 ani, cat si la gravide sau femei care alapteaza. Avantajul major al produsului este acela ca, spre deosebire de alte tipuri de scabicide, durata tratamentului este de numai 2 zile, cu doar o aplicare pe zi.

  Indicatii: tratamentul scabiei, formele fara leziuni de suprainfectie sau eczematoase.

  Compozitie: benzoat de benzil si excipienti.

  Mod de administrare: 

  La adulti: o data pe zi, timp de 2 zile la rand. Indepartarea cremei se face prin spalare cu apa si sapun la 24 de ore dupa prima administrare.

  • La copii peste 2 ani si la femei gravide sau care alapteaza: o singura data si se indeparteaza prin spalare dupa 12 ore.
  Este important ca tratamentul sa fie aplicat simultan pacientilor cu scabie din aceeasi colectivitate.

  Reactii adverse: benzoatul de benzil poate determina reacţii adverse locale, cum sunt arsurile locale şi foarte rar erupţii cutanate. În cazul apariţiei reacţiilor adverse tratamentul trebuie întrerupt şi, imediat ce este posibil, zona pe care a fost aplicat benzoat de benzii trebuie spălată cu săpun şi apă caldă.

  Precautii: a nu se lasa la indemana si vederea copiilor. A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original. A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj.

  Prezentare: cutie x 100g.