DOPPELHERZ AKTIV CA+MG+ZN+SE X 30 TABLETE (+10 TABLETE GRATIS)

26,00 lei

remove add
Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut.
 • subtitles Descriere completă

  Pentru solicitarea organismului

  Condiţia fundamentală pentru obţinerea stării generale de bine şi pentru menţinerea unui nivel ridicat al capacităţii de efort este un aport optim de vitamine şi minerale în organism. Suplimentul alimentar Doppelherz aktiv Calciu + Magneziu + Zinc + Seleniu îţi asigură necesarul zilnic de calciu şi magneziu, două minerale de importanţă vitală de care corpul are nevoie pentru activarea şi susţinerea a numeroase procese biologice, dar şi oligoelementele zinc şi seleniu, atât de necesare în reglarea metabolismului.

  Calciul este o componentă principală a scheletului, conferindu-i acestuia rezistenţă, în timp ce Vitamina D3 are funcţia de adjuvant în asimilarea calciului, prin acţiunea de fixare în structura oaselor. Organismul produce natural Vitamina D, ca urmare a expunerii constante a stratului epidermic la lumina solară. De multe ori însă, acest tip de expunere se dovedeşte a fi insuficient în perioadele mai reci ale anului.  Printre simptomele carenţei de calciu se numără tetania (contracţii ale muşchilor mâinii şi piciorului), tulburările de memorie, căderea părului, dereglările menstruale, amorţeala feţei şi a membrelor, insomniile, palpitaţiile, sângerările nazale sau gingivale, spasmul respirator şi hipotensiunea. Complicaţiile provocate de lipsa de calciu pe termen lung includ spasmofilia şi osteoporoza. Deoarece calciul este în permanenţă eliminat din organism, se recomandă asigurarea unei alimentaţii bogate în calciu. Printre alimentele bogate în calciu se numără lactatele (aportul maxim se găseşte în iaurt), conservele de sardine, somonul, seminţele de susan şi migdalele. Pentru aportul sporit garantat şi gradul de asimilare ridicat, metoda recomandată de prevenţie a deficitului de calciu o reprezintă un supliment alimentar care să conţină o combinaţie în proporţii optime Calciu şi Vitamina D3, precum Doppelherz® aktiv Calciu + Magneziu + Zinc + Seleniu, sub formă de comprimate efervescente.

  Vitamina C este una dintre cele mai des utilizate, întâlnite şi recomandate vitamine. Contribuie la menţinerea funcţionării normale a sistemului imunitar în timpul exerciţiilor fizice intense şi după acestea. Ajută la formarea normală a colagenului pentru funcţionarea normală a vaselor de sânge, a sistemului osos şi a ligamentelor. Contribuie la reducerea oboselii şi extenuării. Creşte absorbţia fierului. Este importantă pentru protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Surse naturale de vitamina C sunt zarzavaturile şi citricele. Aportul de Vitamina C trebuie să crească în timpul sezonului rece sau în perioade cu efort fizic intens.

  Magneziul reprezintă un macromineral esenţial care joacă un rol important în sinteza proteinelor, în metabolismul energetic normal şi în funcţionarea normală a sistemelor nervos şi muscular. Organismul nu îl produce singur şi, în plus, stocarea magneziului nu este posibilă decât în cantităţi reduse. Gradul ridicat de prelucrare a produselor alimentare disponibile în comerţ îngreunează şi mai mult asimilarea magneziului necesar funcţionării optime a organismului. Nu în ultimul rând, la prepararea hranei pot apărea pierderi suplimentare, în timp ce utilizarea în mod repetat a laxativelor şi consumul regulat de alcool duc la eliminarea din organism a unei cantităţii de magneziu vitale pentru organism. Pe scurt, preţul pe care îl plătim pentru deficitul de magneziu este propriul nostru metabolism energetic. Simptomele lipsei de magneziu sunt: crampele musculare, insomnia, stările anxioase, irascibilitatea, atacurile de panică sau chiar depresia. Pentru a evita riscurile deficitului de magneziu, trebuie să integrăm în dieta noastră alimente bogate în magneziu, cum ar fi cerealele integrale, pâinea integrală, nucile, alunele şi migdalele crude, acestea din urmă în contextul unei alimentaţii echilibrate, axate pe consumul de carne, dar şi de fructe şi legume. Totodată, susţinerea în paralel cu Doppelherz® aktiv Calciu + Magneziu + Zinc + Seleniu îţi va beneficii multiple nu numai în privinţa aportului de magneziu, ci şi a asimilării garantate a acestuia.

  Seleniul este un oligomineral implicat în funcţionarea sistemului imunitar şi care contribuie la funcţionarea normală a glandei tiroide. În plus, seleniul contribuie şi la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. 

  Acţiunea seleniului este întărită de prezenţa Zincului, care contribuie la procesul de diviziune celulară, la sinteza normală de ADN, dar şi la menţinerea fertilităţii şi reproducerii normale.

  Compozitie: 400mg calciu, 155mg magneziu, 8,5mg zinc, 0,7mg mangan, 20μg seleniu, 2μg vitamina D3.

  Mod de administrare: se administreaza 1 comprimat zilnic, in timpul unei mese, cu suficient lichid, nemestecat.

  Atentionari: a nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat si echilibrat si a unui mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemana copiilor mici. A se pastra in ambalajul original, la temperaturi ce nu depasesc 25°C.

  Prezentare: tub x 15 comprimate efervescente.

Producător: QUEISSER
Clienții care au cumpărat acest produs, au mai cumpărat