TEST BARZA PENTRU MENOPAUZA TIP BANDA X 1 BUCATA

16,50 lei

remove add
Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut.
 • subtitles Descriere completă

  Testul de menopauză Barza este un test rapid care depistează prezenţa în urină a hormonului FSH (hormonul foliculostimulant). Este un dispozitiv medical de diagnostic in vitro care, printr-o determinare calitativă, vă poate spune dacă vă aflaţi în perioada de perimenopauză sau menopauză.

  Perimenopauza este perioada de tranziţie între perioada fertilă şi menopauză, în care apar primele semne ale modificării funcţiei ovariene. Simptomele de perimenopauză variază de la femeie la femeie, dar cele mai comune sunt bufeurile, insomnia, ciclurile neregulate, schimbările bruşte de dispoziţie şi oboseala.

  Aceste modificări ale funcţiei ovariene sunt lente şi pot începe cu doi până la zece ani înainte de instalarea menopauzei. Testaţi-vă la fiecare 6-12 luni, începând cu vârsta de 35 de ani sau atunci când apar primele simptome de perimenopauză şi discutaţi rezultatele testelor cu medicul dumneavoastră.

  Beneficii:

  - cutia conține 1 test;

  - acuratețe >99%;

  - afli în câteva minute;

  - in orice moment al zilei.

  Mod de utilizare: colectați urina într-un recipient curat și uscat. Introduceți testul în urină cu vârful săgeții în jos, până la linia marcată cu MAX, timp de 3 secunde. Așezați testul pe o suprafață plană și așteptați 10 minute afișarea rezultatului. Rezultatul citit după 15 minute nu va fi considerat corect.

  Interpretarea rezultatelor: 

  rezultatul este negativ la apariția unei singure linii roz în zona de control (C) indică un rezultat negativ.

  rezultatul este pozitiv dacă pe test au apărut două linii şi linia de test (T) este la fel de colorată, ori mai închisă la culoare decât linia de control (C). Acest rezultat indică prezenţa FSH în urină la un nivel de peste 25 mlU/ml. În acest caz, este recomandată efectuarea unui al doilea test după 5-7 zile (de preferat la aceeaşi oră), pentru confirmarea rezultatului. Dacă nivelul FSH rămâne ridicat pe toată durata ciclului menstrual, sunteţi la perimenopauză.

  testul nu este valid dacă în 5 minute nu apare nici o linie în zona de control (C), sau apare doar linia din zona de test (T), testul nu este valid.

  Prezentare: cutie x 1 bucata.

Producător: BIOTECH ATLANTIC