ABOCA MELILAX MICROCLISMA PENTRU ADULTI 10G X 6 BUCATI

35,00 lei

remove add
Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut.
 • subtitles Descriere completă

  Melilax adulti microclisma este o microclisma inovatoare pe baza de miere, care combina o actiune echilibrata de evacuare cu o actiune protectoare si calmanta a mucoasei rectale, utila pentru a combate disconfortul, iritatia si inflamatia, prezente in caz de constipatie.

  Beneficii: exercita o actiune de evacuare noniritanta si, prin urmare, induce un stimul fiziologic si echilibrat de activare a defecatiei, protejeaza mucoasa rectala in timpul trecerii materiilor fecale, mimand actiunea lubrifianta a mucusului fiziologic, protejeaza si calmeaza mucoasa, exercitand o actiune antiinflamatoare indirecta datorita caracteristicilor fizice ale produsului.

  Ingrediente: substante functionale 73,2%: promelaxin complex activ de miere si polizaharide din aloe si nalba, amestec hidrogliceric, suc de lamaie, ulei esential de lavanda.

  Administrare: adulţi - 1 microclismă de 10g la nevoie, iar în caz de constipaţie persistentă, se aplică 2 doze consecutiv; pediatric: sugari 0-1 ani – jumătate de microclismă de 5g la nevoie; copii 1-3 ani – 1 microclismă de 5g la nevoie; copii 3-12 ani - 1 microclismă de 5g la nevoie, iar în caz de constipaţie persistentă, se aplică 2 doze consecutiv. Aplicati cateva picaturi in zona perianala si introduceti usor canula in rect. Apasati microclisma pana la capat, iar la sfarsitul aplicarii mentineti-o apasata pana la extractia completa a canulei, pentru a evita ca produsul sa fie aspirat.

  Prezentare: cutie x 6 microclisme.

   

   

Producător: ABOCA
Clienții care au cumpărat acest produs, au mai cumpărat