Produse recent văzute

TEST SARCINA STILOU SURE CHECK

28,00 lei

remove add
Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut.
 • subtitles Descriere completă

  Noul test Surecheck din categoria stilou, are timp de citire de 3 ori mai mare decat cel standard. In concluzie, la acest model de test de sarcina avem posibilitatea sa vizualizam rezultatul intr-un interval de timp de 3 ori mai mare decat la test de sarcina standard Surecheck .

  Testele de sarcina se bazeaza pe detectarea hormonului de sarcina, gonadotropina corionica umana (hCG), in urina persoanei care se testeaza.
  Gonadotropina corionica umana incepe sa fie secretata de embrion imediat dupa implantare. Initial ajunge in sangele mamei, apoi in urina si poate fi detectata de test. Pana ca embrionul sa ajunga in uter sa se implanteze trec in jur de 7-10 zile (in medie), dar pot sa treaca si 12-14 sau chiar mai mult in unele cazuri.
  Ovulul este eliberat si poate fi fecundat teoretic cu 14 zile inainte de urmatoarea menstruatie, dar multe femei au ovulatie tarzie, cu o saptamana inainte de urmatoarea menstruatie, deci in cazul lor menstruatia vine doar la 7 zile dupa fecundatie, perioada in care embrionul poate fi inca pe drum spre uter, nici vorba de implantare, deci nici vorba de gonadotropina corionica in urina… rezulta test cu rezultat fals negativ.

  Lipsa menstruatiei este primul indiciu ce poate sa marcheze inceputul unei sarcini ... dar fiindca menstruatia poate intarzia si din alte cauze decat o sarcina trebuie sa fii atenta si la existenta altor semne ... primele semne de sarcina apar dupa doua saptamani de la conceptie: cresterea in volum si intarirea sanilor, aparitia starilor de greata (asociata sau nu cu varsaturi), oboseala, ameteli, mictiuni frecvente, schimbari de stare emotionala.
  Este adevarat ca semnele difera de la femeie la femeie si, la aceeasi femeie, de la sarcina la sarcina.
  Bineinteles ca nu trebuie sa le ai pe toate si bineinteles ca unele simptome pot exista si fara sa fii insarcinata.

Producător: BLUE CROSS BIO MEDICAL