BARZA TEST DE SARCINA BANDA X 1 TEST

11,67 lei

remove add
Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut.
 • subtitles Descriere completă

  Testul de sarcină Clasic banda Barza este un test rapid care depistează prezența hormonului hCG (gonadotropină corionică umană) în urină, încă din prima zi de întârziere a ciclului menstrual. Testul poate fi utilizat în orice moment al zilei, însă țineți cont că prima urina de dimineață conține cel mai ridicat nivel de hCG. Cu ajutorul Testului de sarcină Barza poate fi depistată și sarcina extrauterină.

  Beneficii:

  - afli din prima zi;

  - cutia conține 1 test tip banda;

  - acuratețe >99%;

  - rezultat în 3 minute;

  - in orice moment al zilei.

  Mod de utilizare: colectați urina într-un recipient curat și uscat. Introduceți testul în urină cu vârful săgeții în jos, până la linia marcată cu MAX, timp de 3 secunde. Asezați testul pe o suprafață plană și așteptați 3 minute afișarea rezultatului. Rezultatul citit după 5 minute nu va fi considerat corect.

  Citirea rezultatelor:

  nu sunteti insarcinata: apariția unei singure linii roz în zona de control (C) indică un rezultat negativ;

  sunteti insarcinata: apariția a două linii roz, o linie în zona de control (C) și o linie în zona de testare (T), indică un rezultat pozitiv;

  testul nu este valid: dacă în 5 minute nu apare nici o linie în zona de control (C), sau apare doar linia din zona de test (T), testul nu este valid.

  Prezentare: cutie x 1 test.

Producător: BIOTECH ATLANTIC
Clienții care au cumpărat acest produs, au mai cumpărat