SPRINT PHARMA BABY CARE DELICIOUS DRINK X 10 PLICURI

12,50 lei

remove add
Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut.
 • subtitles Descriere completă

  Baby Care® Delicious Drink este un supliment alimentar destinat copiilor care sufera de probleme de burtica si care se trezesc pe tot parcursul noptii. Noi am creat o bautura naturala si organica pentru bebelusi si nou-nascuti, bazata o combinatie de ingrediente super-organice. Aceste ingrediente sunt eficiente in combaterea problemelor digestive tipice, incluziv colici, gaze, constipatie, probleme care impiedica bebelusii sa aiba un somn linistit.

  Deoarece acest supliment natural are un efect relaxant poate fi administrat si in cazul starilor de agitatie sau de insomnie neasociate colicilor. Anasonul, Musetelul, Lemnul-Dulce, Sunatoarea, Menta au proprietati calmante, antispastice, carminative si anticolicative.

  Baby Care® Delicious Drink este supliment alimentar sigur pentru a fi administrat atat la copii cat si la sugari si are un gust agreabil. Baby Care® Delicious Drink are avantajul de a fi atat hidrosolubil (se dizolva in apa), cat si liposolubil (se dizolva in lapte). Nu in ultimul rand, Baby Care® Delicious Drink are un gust deosebit de placut, iar bebelusul tau il va adora! Toate ingredientele din Baby Care® Delicious Drink sunt naturale si organice!

  Acest supliment nutritiv nu contine substante chimice, conservanti si zahar! Fara coloranti sau arome artificiale! Nu necesita fierbere sau indulcire!

  Compozitie: părţi aeriene de Sunătoare (Hypericum perforatum) 15mg, flori de Muşeţel (Matricaria chamomilla) 5mg, rădăcini de Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) 75mg, fructe de Anason (Pimpinella anisum) 115mg, frunze de Mentă (Mentha piperita) 2,5mg, extract din rădăcini de Valeriană (Valeriana officinalis) 5mg, vitamina C 15mg.

  Mod de administrare: 1-2 pliculeţe pe zi la nevoie.

  Contraindicatii: la administrarea Baby Care® Delicious Drink nu s-au înregistrat contraindicaţii sau efecte adverse, nici reacţii la asocierea cu alte medicaţii, fie alopate sau naturiste. Acest produs este destinat sugarilor.

  Prezentare: cutie x 10 plicuri.

Producător: SPRINT PHARMA