Produse recent văzute

LITHOREN X 30 PLICURI SOLARTIUM

71,00 lei

remove add
Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut.
 • subtitles Descriere completă

  Lithoren® este un aliment dietetic recomandat in preventia si tratamentul litiazei renale.

  Prin actiunea componentelor sale, Lithoren® imbunatateste eficacitatea litrotitiei, datorita citratilor ce previn suprasaturatia urinara cu oxalat de calciu si in acelasi timp este impiedicata aderarea cristalelor de oxalat sau fosfat, impiedicandu-se astfel cresterea in dimensiune a calculilor reziduali.

  Lithoren® mentine pH-ul urinar la valori ce previn recurenta urolitiazei. pH-ul urinar poate fi masurat usor cu ajutorul benzilor pentru identificare, cu intervale de 0.25. Calculii renali de diferite tipuri (oxalat sau fosfat de calciu, calculi de acid uric) devin mai solubili, datorita citratilor si a ionilor de magneziu cat si a pH-ului urinar alcalin. Lithoren® conține cea mai mare concentrație de citrati și este recomandat de Ghidul European de Urolitiază (2019) în prevenția și tratamentul litiazei renale cu oxalat de calciu sau acid uric.

  Beneficii: 

  - solubilizează calculii de oxalat de calciu sau acid uric;

  - imbunătățește eficacitatea procedurilor de litotriție prin friabilizarea calculilor de oxalat de calciu și/sau acid uric;

  - favorizează eliminarea completă și fără durere a fragmentelor reziduale în urma litotriției (intervenția de spargere a calculilor renali);

  - previne reformarea calculilor prin menținerea unui pH urinar optim.

  Compozitie: citrat tribazic de potasiu 25mEq (975mg/plic), citrat tribazic de magneziu 5mEq (60mg/plic) și 25mg/plic de piridoxina. Lithoren® nu conține sodiu.

  Mod de administrare: se recomandă a fi administrat 1 plic/zi înainte de litotritie și 2 plicuri/zi pe toată durata ședințelor de litotritie, minim 3 luni de zile.

  Prezentare: cutie x 30 plicuri.

Producător: SOLARTIUM GROUP