REGEVAGIA INTIMA GEL X 30 GRAME AFLOFARM

22,50 lei

remove add
Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut.
 • subtitles Descriere completă

  Regevagia® Intima gel este un dispozitiv medical care ameliorează disconfortul produs de către iritații, infecții fungice și bacteriene la nivelul organelor genitale externe. Regevagia® Intima gel, având un pH ușor acid (aproximativ 4,0), restabilește condițiile fiziologice normale, reducând astfel senzația de disconfort și inhibă creșterea microorganismelor patogene. În plus, datorită proprietăților sale hidratante și lubrifiante, protejează împotriva abraziunilor, care duc adesea la dezvoltarea infecțiilor în zonele intime externe.

  Indicatii:

  - ca susținere în tratamentul infecțiilor din zonele intime;

  - pentru a restabili pH-ul normal al părților intime;

  - să limiteze dezvoltarea infectiilor fungice în timpul sau după tratamentul cu antibiotice pe cale orală;

  - la femeile care merg frecvent la piscină, care călătoresc des, care merg la jacuzzi, saună și solar.

  Beneficii:

  - restabilește condițiile fiziologice normale, reducând astfel senzația de disconfort și inhibă creșterea microorganismelor patogene;

  - in plus, datorită proprietăților sale hidratante și lubrifiante, protejează împotriva abraziunilor, care duc adesea la dezvoltarea infecțiilor în zonele intime externe.

  Compozitie: acid lactic, glicerol, lactat de sodiu, hidroxietil celuloză, parahidroxibenzoat de metil, parahidroxibenzoat de propil, apă purificată.

  Mod de utilizare: Regevagia® Intima este destinat doar pentru uz extern. După spălare, aplicați un strat subțire de gel Regevagia® Intima pe zona organelor genitale externe. Aplicați dinspre față înspre zona anală. Utilizați o dată pe zi, seara.

  Consultați un medic dacă simptomele persistă mai mult de 7 zile.

  Contraindicatii: nu utilizați în caz de hipersensibilitate (alergie) la oricare dintre ingredientele produsului. Evitați contactul cu ochii. Nu utilizați pe mucoasele și pielea care prezintă leziuni. Regevagia® Intima gel nu trebuie utilizat concomitent cu alte produse cu efect similar.

  Prezentare: flacon x 30g.