LUSTREL NEUROFAST ALA X 30 CAPSULE MEDMARKETING

41,50 lei

remove add
Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut.
 • subtitles Descriere completă

  Neurofast ALA - pentru sanatatea sistemului nervos

  Acidul alfa-lipoic este principalul component al Neurofast ALA. Este un compus produs in organism sau adus prin aport alimentar, similar vitaminelor, care are proprietati antioxidante unice, fiind singurul antioxidat lipo- si hidrosolubil. Acidul alfa-lipoic este capabil sa patrunda in toate mediile extra- si intracelulare pentru a asigura o protectie fata de stresul oxidativ. Au fost evidentiate activitatea sa de coenzima in metabolismul celular, participand in reactiile metabolice importante precum productia de ATP si refacerea altor antioxidanti importanti (vitaminele E si C).

  Acidul gamma-linoleic (GLA) este un acid gras polineasaturat esential, care participa la formarea structurii membranelor celulare. Se gaseste in cantitati foarte mari in uleiul de Limba Mielului (Borago Officinalis). Forma de pulbere a GLA si acidului linoleic asigura protectia extractului fata de sucurile gastrice si o eliberare prelungita la nivelul intestinului.

  Vitaminele B1, B2, B6 contribuie la functionarea normala a sistemului nervos.

  Vitamina E si Seleniul contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

  Neurofast ALA se recomanda a fi utilizat ca adjuvant in mentinerea sanatatii sistemului nervos in situatii de stres oxidativ.

  Compozitie: acid alfa-lipoic 300mg, ulei de Borago Officinalis (limba mielului) microincapsulat 119.5mg, standardizat in acid gamma linolenic si linoleic 31%, vitamina E 7.5mg, vitamina B1 1.05mg, vitamina B2 1.2mg, vitamina B5 4.5mg, vitamina B6 1.4mg, seleniu 25μg. Excipienti: stearat de magneziu si capsula gelatinoasa.

  Mod de administrare: 1-2 capsule pe zi.

  Interactiuni: nu sunt cunoscute interactiuni cu diverse medicamente.

  Reactii adverse: la dozele recomandate, Neurofats ALA nu provoaca efete nedorite chiar la utilizarea lui pe termen lung.

  Atentionari: produsul este destinat adultilor si copiilor peste 12 ani. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar echilibrat si variat. A nu se depasi doza zilnica recomandata. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor. A se pastra la temperaturi de pana la 25ºC, ferit de umiditate si caldura, in ambalajul original. A se consuma inainte de data de expirare inscrisa pe ambalaj.

  Prezentare: cutie x 30 capsule tari.