Produse recent văzute

KILODREN LIPIDBURN X 250ML

28,00 lei

remove add
Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut.
 • subtitles Descriere completă

  Lipidburn este un produs destinat managementului greutății. Datorită extractelor înalt standardizate în principii active, Kilodren Lipidburn are acțiune diuretică cu eliminarea excesului de apă din organism, acțiune carminativă, acțiune antioxidantă și de creșterea a metabolismului lipidelor și glucidelor.

  Compoziție:

  • Ceai de Jawa (Orthosiphon stamineus) extract din frunze standardizat în 0,1% sinensetină. Ortosiphon este o plantă din regiunea asiatică, care conține flavone lipofile cum ar fi sinensetina, izosinensetina, acid rosmarinic, inozitol și fitosteroli, cu numeroase proprietăți precum cea diuretică, hipouricemică, natriuretică. Studii recente arată că planta prezintă potențial în managementul greutății. Îmbunătățește activitatea antioxidantă și posedă efecte hipoglicemice și antiobezitate. Efectul de pierdere în greutate este potențat și de acțiunea diuretică. Aceasta stimulează eliminarea excesului de apă din organism și acidul uric care stă la baza unor patologii inflamatorii.

  • Kelp (Fucus vesiculosis) extract din algă standardizat în 0,1% iod. Este o algă din regiunea Oceanului Atlantic și Pacific bogată în iod, compus cu rol cheie în funcționarea normală a glandei tiroide. Iodul funcționează ca un modulator al glandei tiroide fiind implicat în producția de hormoni tiroidieni și în reglarea activității metabolice. Prin producerea de hormoni tiroidieni crește metabolismul, în special cel lipidic și apare scăderea în greutate. Scade moderat nivelul lipidelor serice datorită conținutului în alginați. Este contraindicat persoanelor cardiace, în sarcină și alăptare. Nu trebuie utilizat de persoane cu afecțiuni tiroidiene.

  • Gymnema sylvestre extract din frunze standardizat în 25% acizi gymnemici. Frunzele de Gymnema sunt cunoscute și utilizate de sute de ani în medicina ayurvedică pentru proprietatea de a reduce nivelul zahăr din organism. Gymnema acționează prin reducerea poftei de alimente dulci. Acizii gymnemici ajută la suprimarea nevoii de dulce prin blocarea receptorilor aflați la nivelul papilelor gustative. Aceiași acizi gymnemici acționează și la nivel intestinal prin blocarea receptorilor și astfel scade absorbția zahărului, scăzând nivelul seric post-prandial. Datorită acestor acțiuni G. sylvestre este un aliat al scăderii în greutate prin reducerea nevoii de dulce, prin scăderea consumului de calorii și prin scăderea absorbției zaharurilor. Este necesară prudență pentru pacienții aflați în tratament cu antidiabetice orale sau insulină.

  • Păpădie (Taraxacum officinale) extract de rădăcină standardizat în 2% inulină. Acest extract vine în sprijinul ficatului prin acțiunea depurativă, antioxidantă și antiinflamatoare. Prin menținerea integrității membranei hepatice este menținută funcția ficatului, cea de detoxifiere și de eliminare a deșeurilor din organism.

  • Iederă (Hedera helix) extract standardizat în 1% hederagenină. Studii recente au arătat o legătură între funcțiile ficatului și ale vezicii biliare. Ajută la funcționarea eficientă a ficatului și la eliminarea eficientă a toxinelor. Contribuie la menținerea greutății în limite normale.

  • Fenicul (Foeniculum vulgare) extract din frunze cu 0,5% ulei esențial. Feniculul deține acțiune carminativă, digestivă, diuretică, antioxidantă și antimicrobiană. Susține funcția digestivă și de eliminare a produșilor de metabolism din organism. Elimină simptomele determinate de flatulență și ajută la reducerea disteniei abdominale.

  • Rhodiola (Rhodiola rosea) extract din rădăcină standardizat în 1% salidrozide. Extractul de Rhodiola completează acțiunea produsului prin proprietatea acesteia de a reduce stresul. Se știe că stresul este un factor care conduce la creșterea cantității de alimente ingerate pe fondul foametei nervoase. R. rosea are capacitatea de a regla interacțiunea dintre stres și apetit, prin modularea transmisiei serotoninergice. Previne schimbările hormonale induse de stres.

  • Ceai verde (Camellia sinensis) extract din frunze standardizat în 80% polifenoli. Bogat în antioxidanți protejează celulele împotriva stresului oxidativ, având efect asupra sănătății organismului. Studiile arată că anumiți compuși din ceaiul verde pot crește metabolismul și arderea grăsimilor, prin termogeneză și oxidarea grăsimilor. Prezintă efecte și asupra digestiei prin creșterea producției enzimatice și funcționarea normală a ficatului și a vezicii biliare și prin scăderea rezistenței la insulină.

  • Grapefruit (Citrus paradisi), standardizat în 50% bioflavonoide exprimate în hesperidină. Studiile arată că hesperidina are efect asupra țesutului adipos, prin creșterea secreției de adiponectină, hormon implicat în reducerea greutății corporale prin creșterea metabolismului și scăderea concentrației plasmatice a glucozei și a lipidelor. Grapefruit-ul poate interacționa cu medicația și din acest motiv este bine să se administreze la distanță de orice medicament.

  Ingrediente: - apă;

  - pulbere din suc de prune (Prunus domestica);

  - suc concentrat de mere (Malus domestica);

  - extract hidroetanolic (maltodextrina din porumb) din frunze de Orthosiphon stamineus, standardizat la 0,1% sinensetina;

  - extract apos 6:1 (maltodextrina, dioxid de siliciu) din fructe de Ananas (Ananas sativus), standardizat la 0,3% bromelaina;

  - extract hidroetanolic 3-4:1 (maltodextrina din porumb, dioxid de siliciu) din frunze de Mesteacan (Betula pendula), standardizat la 2,5% hiperozide;

  - extract hidroetanolic (maltodextrina) din radacina de Rhodiola rosea, standardizat la 1% salidrozide;

  - extract apos 4:1 (maltodextrina, dioxid de siliciu) din fructe de Fenicul (Foeniculum vulgare), cu 0,5% ulei esential;

  - extract hidroetanolic 15:1 din frunze de Ceai-verde (Camellia sinensis), standardizat la 80% polifenoli;

  - extract apos 4:1 (maltodextrina, dioxid de siliciu) din radacina de Papadie (Taraxacum officinale), standardizat la 2% inulina;

  - extract hidroetanolic 4:1 (maltodextrina, dioxid de siliciu) din alga Fucus vesiculosus, standardizata la 0,1% iod;

  -  aroma de portocale;

  - extract hidroetanolic 4-5:1 (maltodextrina, dioxid de siliciu) de Iedera (Hedera helix), standardizat la 1% hederagenina;

  - extract hidroetanolic 6:1 (maltodextrina, dioxid de siliciu) din frunze de Gymnema sylvestre, standardizat la 25% acizi gymnemici;

  - conservant: benzoat de sodiu;

  - extract hidroetanolic 15:1 (maltodextrina, dioxid de siliciu) din fructe de Grapefruit (Citrus  paradisi), standadrizat la 50% bioflavonoide exprimate in hesperidina; 

  acidifiant: acid ascorbic.

  Mod de administrare: 10ml de produs într-un pahar cu apă, o dată pe zi. Agitați energic înainte de fiecare utilizare. Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in maximum de 30 de zile.

  Atingerea și menținerea greutății optime este un factor crucial în prezervarea stării de sănătate. Programul de reducere a greutății KILODREN, utilizează formule originale din extracte vegetale standardizate. Cura de drenaj DRENOX este indicată înaintea începerii programului KILODREN. Pentru efecte optime, se utilizează în cure, în combinație cu celelalte produse din gamă.

  Prezentare: flacon x 250ml.

Producător: PHARMNET PLUS
Clienții care au cumpărat acest produs, au mai cumpărat