Produse recent văzute

KILODREN FLORAPHYT X 250ML

29,00 lei

remove add
Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut.
 • subtitles Descriere completă

  FloraPhyt este un produs care promovează sănătatea sistemului digestiv prin acțiunea sinergică a principiilor active selecționate. Stimulează funcția de purificare a organismului, crește capacitatea de a se apăra împotriva agenților patogeni, reglează tranzitul intestinal și menține integritatea florei bacteriene endogene.

  Compozitie:

  • Aloe vera (Aloe barbadensis) suc concentrat. Este o plantă suculentă, ce se găsește în regiunile tropicale și deține numeroase proprietăți terapeutice. Sucul conține peste 75 de compuși activi printre care se numără vitamine, enzime, minerale, zaharuri, antrachinone, acizi grași, hormoni și acid salicilic, care conferă plantei diferite întrebuințări. La nivel intestinal prezintă numeroase acțiuni: antiinflamatoare dată de acidul salicilic, laxativă imprimată de antrachinone și de reglarea a balanței aciditate/alcalinitate de la acest nivel. Prin conținutul de enzime ajută digestia, reglează absorbția și motilitatea. Mucilagiile existente stimulează secreția de mucus protector gastric, lubrifiază tractul gastro-intestinal și acționează ca prebiotic. Recent s-a observat că sucul de Aloe acționează ca prebiotic prin conținutul în polizaharide. Un prebiotic este un produs selectiv fermentat care determină modificări în compoziția și/sau activitatea microbiotei, cu beneficii asupra organismului gazdă. Efectele biologice sunt modularea comportamentului intestinal, reglarea metabolismului lipidic și glucidic, reducerea incidenței infecțiilor și a alergiilor și prevenirea adeziunii și colonizării intestinului cu germeni patogeni. Prin menținerea integrității microbiotei este menținută starea de bine și sănătatea organismului.

  • Grapefruit (Citrus x paradisi ) extract din semințe cu 50% bioflavonoide exprimate în hesperidină. Acțiunea produsului este completată de extractul din semințe de grapefruit. Deține acțiune antioxidantă fiind eficient în neuralizarea radicalilor liberi și prevenirea apariției diferitelor patologii.

  • Componentele principale sunt zaharurile, la care se adaugă într-o proporție mai mică proteinelemineralele (calciu, sodiu, potasiu, zinc, magneziu), compușii fenolicienzime, ce contribuie la activitatea terapeutică a acesteia.

  Posedă numeroase acțiuni terapeutice cum ar fi acțiune antimicrobiană, antivirală, antiparazitară, antiinflamatoare. Inhibă creșterea microorganismelor și a fungilor, iar efectul antibacterian se manifestă predominant asupra bacteriilor gram pozitive.

  • Mierea prezintă proprietăți antioxidante datorită compușilor fenolici, enzimelor și flavonoidelor.

  Ingrediente: - 10g Miere polifloră; 

  - 9,77g apă;

  - 0,1g Aloe Vera (Aloe barbadensis Miller) extract concentrat 200:1;

  - 0,03g Grapefruit (Citrus x paradisi Macfad.) extract hidroetanolic (maltodextrină) din semințe cu 50% bioflavonoide exprimate în hesperidină;

  - conservant: benzoate de sodiu;

  - acidifiant: acid lactic; aromă de portocale dulci.

  Mod de utilizare: 20ml de produs într-un pahar cu apă, o dată pe zi. Agitați energic înainte de fiecare utilizare. Menținerea greutății in limite normale constituie un factor crucial în păstrarea stării de sănătate. Programul de menținere a greutății KILODREN utilizează formule originale din extracte vegetale standardizate. Pentru obtinerea efectelor dorite, se utilizeaza în cure, în combinație cu celelalte produse din gamă. Înaintea începerii programului KILODREN se recomandă o cură cu produsele din gama DRENOX.

  Prezentare: flacon x 250ml.

   

Producător: PHARMNET PLUS
Clienții care au cumpărat acest produs, au mai cumpărat