Produse recent văzute

KILODREN BIOLAX X 250ML

27,00 lei

remove add
Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut.
 • subtitles Descriere completă

  Biolax este un produs care vine în sprijinul funcție tractului intestinal. Datorită principiilor active conținute ajută la funcționarea normală a tractului intestinal, susține flora intestinală, susține funcțiile fiziologice ale organismului dar nu în ultimul rând menține greutatea corporală în limite normale.

  Cu o compoziție formată din extracte înalt standardizate, Biolax conține:

  • Tamarin (Tamandus indica), extract apos din fructe de tamarin. Plantă cu compoziție complexă, are acțiune detoxifiantă la nivel digestiv unde acționează ca un laxativ blând, dar și la nivelul pielii funcționând ca drenor. Acțiunile farmacologice sunt complexe de la hipolipemiant la reducerea greutății, de la hepatoprotector la antihelmintic.

  • Senna (Senna angustifolia), extract etanolic cu 6-8% senozide. Senozidele existente imprimă acțiune laxativă cu efect asupra constipației, antihelmintică și depurativă fiind eficientă în afecțiuni ale pielii și asupra greutății. Previne absorbția caloriilor în sânge datorită modului în care alimentele îngerate traversează organismul.

  • Revent (Rheum palmatum var. tagunticum) extract cu 5% derivați hidroxiantracenici. Hidroxiantrachinonele au acțiune laxativă, antibacteriană, antivirală și antioxidantă, fiind eficiente în curățarea tractului digestiv.

  • Smochin (Ficus carica) macerat glicerinat din muguri. Compoziția chimică complexă imprimă extractului acțiune hipolipidică, hipoglucidică și antimicrobiană și antispastică. Dacă unele extracte pot induce spasme la invel intestinal, acesta are capacitatea de a contracara simptomele.

  • Nalbă de pădure (Malva sylvestris) extract apos. Nalba de pădure conține mucilagii, tanin, flavonoide și substanțe cu potențial antioxidant. Mucilagiile au proprietatea de a se umfla și de a acționa ca un laxativ ușor, dar și de a forma un film care protejează mucoasa intestinală.

  • Rozmarin (Rosmarinus officinalis) macerat glicerinat din muguri. Utilizat în domeniul culinar, rozmarinul își găsește aplicație și în domeniul medical. Bogat în antioxidanți exercită acțiune antiinflamatoare și antihiperglicemică, promovând pierderea în greutate.

  Facilitează funcționarea optimă a vezicii biliare, cu eliminarea acizilor biliari în intestin, favorizarea digestiei și a motilității intestinale.

  Ingrediente: - apă,

  - indulcitor: sorbitol,

  - 120mg Sena (Cassia angustifolia) extract etanolic 8-12:1 (maltodextrină din porumb) de Senna, cu 6-8% senozide B – 1,2%,

  - 100mg Revent (Rheum palmatum var.tanguticum), Rubarba cu 5% derivați hidroxiantracenici – 1%,

  - 100mg Smochin (Ficus carica) macerat glicerinat 200:1 din muguri – 1%,

  - 100mg Nalbă de pădure (Malva sylvestris) extract apos 4:1 (maltodextrină, dioxid de siliciu) – 1%,

  - 100mg Rozmarin (Rosmarinus officinalis) macerat glicerinat din muguri – 1%,

  - 50mg In (Linum usitatissimum) ulei din semințe pulbere – 0,5%,

  - conservant: sorbat de potasiu,

  - 20mg Tamarin (Tamarindus indica) extract apos 4:1 (maltodextrină din porumb) din fructe de tamarin – 0,2%,

  - acidifiant: acid lactic; aromă de portocale.

  Mod de utilizare: câte 5-10ml de 1-2 ori pe zi, diluat într-un pahar cu apă. Agitați energic înainte de fiecare utilizare. Utilizarea îndelungată poate crea dependență.

  Menținerea greutății in limite normale constituie un factor crucial în păstrarea stării de sănătate. Programul de menținere a greutății KILODREN utilizează formule originale din extracte vegetale standardizate. Pentru obtinerea efectelor dorite, se utilizeaza în cure, în combinație cu celelalte produse din gamă. Înaintea începerii programului KILODREN se recomandă o cură cu produsele din gama DRENOX.

  Prezentare: flacon x 250ml.

   

Producător: PHARMNET PLUS
Clienții care au cumpărat acest produs, au mai cumpărat