Produse recent văzute

GYNOPHILUS X 14 CAPSULE VAGINALE

48,00 lei

remove add
Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut.
 • subtitles Descriere completă

  Administrarea recenta de antibiotice, utilizarea tampoanelor periodice, menstruatii abundente, igiena intima foarte agresiva, utilizarea repetata de antimicotice sunt cauze ale dezechilibrului vaginal. Chiar daca exista alte situatii in care nu se cunoaste cu precizie cauza, este cert ca acest echilibru trebuie mentinut, pentru ca el este un factor esential in limitarea aparitiei de infectii in sfera vaginala.

  Simptome: mancarime, mirosuri neplacute, scurgeri abundente, senzatii de arsura, disconfort perineal, iritatii.

  Gynophilus restabileste echilibrul florei vaginale. Lactobacillus casei varietatea rhamnosus doderlein exista in mod natural la nivelul mucoasei vaginale si contribuie la mentinerea sau refacerea ecosistemului vaginal prin scaderea ph-ului.

  Compozitie: lactobacillus casei varietatea rhamnosus doderlem, cultura liofilizata (341mg), concentratie minima de 10 germeni pe gram. Excipient: lactoza.

  Mod de administrare: capsula se introduce profund in vagin. A nu se inghiti. Gynophilus capsule se administreaza timp de 7 zile, dimineata si seara, iar apoi o capsula seara pentru intretinere. Umeziti capsula in putina apa pentru a inlesni introducerea sa in vagin.

  A se utiliza numai de catre adulti.

  In timpul tratamentului se recomanda utilizarea unui absorbant igienic. Nu se recomanda utilizarea de prezervative, spermicide sau diafragme din latex.

  Prezentare: cutie x  14 capsule vaginale.

Producător: BIESSEN PHARMA
Clienții care au cumpărat acest produs, au mai cumpărat