FORTIFIKAT FORTE 825MG X 30 CAPSULE MOI TERAPIA

31,00 lei

remove add
Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut.
 • subtitles Descriere completă

  Fortifikat Forte este un supliment alimentar ce sustine sanatatea ficatului.

  Fortikat Forte este util când funcția ficatului este solicitată sau necesită susținere. Fortifikat Forte contine cea mai mare concentrație de fosfolipide esențiale în România, regenerează zilnic celulele hepatice, fortifică ficatul și-l ajută să funcționeze normal.

  Fortifikat forte regenerează membrana celulei hepatice, atunci când aceasta este degradată, ca urmare a unor afecțiuni: steatoză hepatică, hepatită toxică medicamentoasă, hepatită virală acută și cronică, ciroza hepatică, stil de viață dezordonat și agitat. Fortifikat Forte normalizează metabolismul lipidelor și al proteinelor, contribuie la îmbunătățirea funcției de detoxifiere a ficatului. Ajută la refacerea structurii celulelor ficatului și la întârzierea producerii de țesut conjunctiv. Contribuie la îmbunătățirea funcției de detoxifiere a ficatului.

  Indicații: fosfolipidele esențiale susțin sănătatea ficatului, contribuind la menținerea sau refacerea structurii celulare și la funcționarea normală a acestuia.

  Compoziție: o capsula conține fosfolipide esențiale (din lecitina din Soia/Glycine hispida) 825mg.

  Mod de administrare: doza recomandată este de 1 capsulă de 2 ori pe zi. Capsulele se înghit întregi, cu un pahar cu apă.

  Prezentare: cutie x 30 capsule moi.

Producător: TERAPIA OTC
Clienții care au cumpărat acest produs, au mai cumpărat