Produse recent văzute

FARES BIOMICIN FORTE X 15 CAPSULE

27,78 lei

remove add
Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut.
 • subtitles Descriere completă

  Antibacterian natural împotriva infecțiilor respiratorii. Formulă naturală pe baza de uleiuri esențiale pentru eliminarea bacteriilor de la nivelul tractului respirator. Uleiul esențial de cuișoare împiedică dezvoltarea tulpinilor ce cauzează infecții respiratorii de natură bacteriană.

  Acționează și asupra bacteriilor rezistente la antibiotice. Spre deosebire de antibioticele de sinteză administrarea repetată de Biomicin Forte nu generează efecte adverse:

  - nu produce rezistență;

  - nu generează hepato și nefro-toxicitate;

  - nu afectează flora intestinală si imunitatea;

  - nu induce alergii și nu favorizează apariția candidozei;

  - în asociere cu Stomac Sanatos, capsule, poate fi  administrat și pacienților cu sensibilitate gastrică.

  Evaluarea eficienței produsului s-a realizat în colaborare cu medici specialiști infecționiști și de laborator. În cadrul evaluării eficienței pe 101 pacienți s-a obținut:

  - negativarea exudatului faringian la 77,78% dintre pacienții care au prezentat Streptococ beta hemolitic grup A sau Stafilococ auriu;

  - remiterea completă a tabloului clinic la 78,22% dintre pacienți;

  - dispariția completă a febrei, cefaleei, odinofagiei, disfagiei, rinoreei și a congestiei amigdaliene în peste 95% dintre cazuri.

  Biomicin Forte se recomandă și persoanelor cu rezistență, intoleranță sau alergii la antibiotice sau celor care doresc să evite efectele adverse ale antibioticelor de sinteză. Nu afectează flora intestinală. Indicat în caz de intoleranță sau alergii la antibiotice. Administrarea repetată nu produce rezistență.

  Beneficii:

  - dedicat persoanelor cu infecții respiratorii bacteriene;

  - recomandat și pacienților cu rezistența, intoleranța, alergii;

  - simptomele se ameliorează în 3 zile și in 7-14 zile se remit complet;

  - administrarea repetată nu generează efecte adverse;

  - 100% natural, realizat exclusiv din uleiuri esențiale, fără excipienți.

  Compozitie: ulei de floarea soarelui, ulei esenţial de cimbru (Thymi aetheroleum), ulei esenţial de cuişoare (Caryophylli floris aetheroleum).

  Uleiul esenţial de cimbru este bogat în carvacrol şi timol compuşi care acţionează la nivelul membranei celulare a bacteriilor, reducându-i permeabilitatea, ceea ce contribuie la eliminarea microorganis-melor potenţial patogene din organism.

  Uleiul esenţial de cuişoare este mult utilizat datorită eugenolului din compoziţia sa, care contribuie la eliminarea microorganismelor potenţial patogene, fiind recunoscut și pentru capacitatea sa de reducere a iritațiilor și a disconfortului de la nivelul gurii, gingiilor și dinților.

  Mod de administrare:

  • Copii 10-14 ani: 1 capsulă de 2 ori pe zi, la o oră după masă.

  • Copii peste 14 ani şi adulţi: 1 capsulă de 3 ori pe zi, la o oră după masă. La nevoie se pot administra 4 capsule pe zi.

  Durata unei cure este de 10-15 zile. Administrarea se poate relua după o pauză de 2 săptămâni.

  Atentionari: nu se recomandă în caz de ulcer gastro-duodenal, gastrită, femeilor însărcinate, mamelor care alăptează şi copiilor sub 10 ani. Evitaţi supradozarea sau abuzul. Nu se administrează pe stomacul gol.

  Asocieri recomandate: pentru eliminarea disconfortului respirator capsulele moi Biomicin Forte-A15 se pot asocia cu unul sau mai multe dintre produsele: capsulele Biosept-A5, tinctura Biosept-A4, produsele din gama Hapciu, sirop Plantusin-R8, R9, sirop Plantusin Forte-R25, R18, ceai Plantusin-R1, ceai Uşurarea respiraţiei-R1, ceai P-pulmonar-R14, comprimate supt Plantusin R13.

  Pentru eliminarea disconfortului la urinare capsulele moi Biomicin Forte-A15 se pot asocia cu capsule Diurosept-U68 şi ceai Diurosept-U60/U62, sau tinctură Diurosept-U69, sau capsule Biosept-A5. Dacă este nevoie de o cură de lungă durată recomandăm administrarea capsulelor moi Biomicin Forte-A15 timp de două săptămâni, apoi a capsulelor Biosept-A5 timp de o lună, urmate de o cură de întreţinere de trei luni cu capsule Diurosept-U63. La acestea recomandăm asocierea ceaiului Diurosept-U60/U62, pe tot parcursul curei.

  Sfaturi practice de dieta si stil de viata: pentru eliminarea disconfortului respirator și favorizarea expectorației evitaţi consumul de produse lactate, dulciuri cu zahăr alb, făină albă, grăsimi şi prăjeli. Consumaţi alimente hrănitoare şi uşor de digerat: fructe, legume, zarzavaturi, fie sub forma crudă, de suc, sau coapte, fierte şi deasemenea supe calde. Beţi multe lichide (ceaiuri, supe, sucuri proaspăt stoarse din fructe sau compoturi îndulcite cu miere); astfel evitaţi deshidratarea și ajutaţi expectoraţia prin fluidificarea secreţiilor mucoase.

  Prezentare: cutie x 15 capsule.

Producător: FARES
Clienții care au cumpărat acest produs, au mai cumpărat