Produse recent văzute

DRENOX NO.4 HEPADREN X 250ML

28,00 lei

remove add
Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut.
 • subtitles Descriere completă

  Compoziția sinergică a Hepadren ajută la susținerea capacității de detoxifiere a ficatului, la întărirea membranei hepatice și la o digestie optimă.

  Compozitie:

  Armurariu (Silybum marianum) extract uscat din frunze standardizat în 2% silimarină. Silimarina are efect hepatoprotector, antioxidant, reduce inflamația, stimulează regenerarea membranei hepatice, îmbunătățește procesul de detoxifiere și protejează organismul împotriva radicalilor liberi.

  Anghinare (Cynara scolymus) extract uscat din frunze, standardizat în 5% acid clorogenic. Principiile active din frunzele de anghinare au ca țintă ficatul. Implicat în procesele de metabolizare și de eliminarea a toxinelor din organism, ficatul este adesea agresat. Anghinarea ajută la scăderea nivelului de colesterol, îmbunătățește secreția biliară și reduce steatoza care se traduce prin acumulare de grăsime la nivelul ficatului. Antioxidant și hepatoprotector, promovează sănătatea ficatului.

  Păpădie (Taraxacum officinale) extract uscat din rădăcină standardizat în 2% inulină. Păpădia sprijină ficatul prin acțiunea depurativă, coleretică și colagogă, antioxidantă și antiinflamatoare. Componentele antioxidante protejează organul de stresul oxidativ implicat în apariția patologiilor, iar componentele antiinflamatorii scad inflamația care apare în afectarea hepatică.

  Mesteacăn (Betula alba) extract uscat din frunze standardizat în 2,5% hiperozide. Acțiunea produsului este completată de mesteacăn cu acțiune depurativă, drenează excesul de fluide din organism și purifică organismul.

  Rozmarin (Rosmarinum officinalis) extract din frunze. Conține compuși cu acțiune antioxidantă, care neutralizează radicalii liberi ce stau la baza diferitelor patologii. În compoziție se găsesc și substanțe care întăresc membrane hepatică împotriva agenților toxici.

  Ingrediente: 

  - apă,

  - sirop complex ACE (fructoză, apă, suc concentrat de portocale, ulei de morcovi, suc concentrat de lămâie),

  - 100mg Armurariu (Silybum marianum Gaertner) extract uscat din fructe standardizat în 2% silimarină (2mg),

  - 80mg Anghinare (Cynara scolymus L.) extract uscat din frunze, standardizat în 5% acid clorogenic (4mg),

  - 60mg Păpădie (Taraxacum officinale Weber) extract uscat din rădăcină standardizat în 2% inulină (1,2mg),

  - 25mg Mesteacăn (Betula alba L.) extract uscat din frunze standardizat în 2,5% hiperozide (0,625mg),

  - 25mg Rozmarin (Rosmarinus officinalis L.) extract uscat 1/4,

  - aromă de portocale.

  Mod de administrare: 10ml de produs într-un pahar cu apă, de două ori pe zi. Agitați energic înainte de fiecare utilizare. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma în maximum 30 de zile. Eventualele sedimente nu afectează calitatea și eficacitatea produsului.

  Programul de drenaj DRENOX conține combinații sinergice din extracte standardizate de plante cu efect detoxifiant. Pentru efecte optime, se administrează în cure, în succesiunea sugerată numeric pe ambalaj: 1-uridren; 2-limfodren; 3-cutadren; 4-hepadren.

  Prezentare: flacon x 250ml.

Producător: PHARMNET PLUS
Clienții care au cumpărat acest produs, au mai cumpărat