Produse recent văzute

DRENOX NO.3 CUTADREN X 250ML

27,00 lei

remove add
Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut.
 • subtitles Descriere completă

  Cutadren este conceput pentru a menține sănătatea pielii, acționând ca un drenor pentru a elimina toxinele care stagnează la acest nivel.

  Extractele existente în compoziția Cutadren acționează sinergic:

  Gotu Kola (Centella asiatica) extract din plantă standardizat în 3% derivați triterpenici. Este o plantă cu numeroase acțiuni farmacologice utile în sănătatea pielii. Are acțiune antiinflamatoare, de vindecare a pielii, antibacteriene, antifungice și antioxidante. Această plantă conține un grup de enzime care inhibă degradarea colagenului și astfel cresc cantitatea de colagen din țesuturi. Această proprietate poate sta la baza creșterii ratei de vindecare a rănilor și la creșterea fermității pielii. Combate celulita.

  Baobab (Adansonia digitata) pulbere de fruct. Fructele de baobab sunt considerate a fi o adevărată comoară pentru sănătatea pielii. Bogate în vitamina C, acizi grași nesaturați, vitamine din grupul B și vitamina A, calciu, magneziu și potasiu ajută la menținerea unui echilibru între eliminarea toxinelor și regenerare.

  Portocal (Citrus sinensis) extract din fruct standardizat în 60% hesperidină. Hesperidina este un bioflavonoid care luptă împotriva proceselor oxidative, protejează colagenul, elastina și îmbunătățește circulația. Intens studiată, aceasta îmbunătățește circulația și luptă împotriva retenției de apă.

  Coada calului (Equisetum arvense) extract standardizat în 2,5% siliciu. Este o plantă cu multiple acțiuni, dintre care cele mai importante sunt cea diuretică, antimicrobiană și antiseptică. Prin diureză ajută la eliminarea toxinelor din organism. Bogată în calciu, magneziu, siliciu, contribuie la menținerea echilibrului mineral, iar siliciul crește elasticitatea și întărește țesutul conjunctiv al pielii. Readuce strălucirea naturală a pielii și previne apariția celulitei.

  Ulei de in micro-încapsulat (Linum usitatissimum) este bogat în compuși care sprijină procesele de refacere a pielii și readuce elasticitatea pielii. Datorită conținutului ridicat de omega 3 contribuie la îmbunătățirii aspectului, iar pielea arată mai tânără, mai fină și mai strălucitoare. Prezintă acțiune nu numai la nivelul pielii, dar și la nivel intestinal, unde au loc procesele de absorbție a nutrienților proveniți din alimentație. Are efect protector, reduce inflamația intestinală, readuce echilibrul tranzitului intestinal prin eliminarea toxinelor.  Păstrarea integrității florei intestinale și o absorbție corespunzătoare mențin sănătatea organismului.

  Ceai verde (Camellia sinensis ) extract uscat din frunze standardizat în 20% polifenoli. Polifenolii sunt compuși cu potențial antioxidant, ce intervin în neutralizarea radicalilor liberi produși în mod normal de organism în urma proceselor metabolice. Protejează astfel pielea și îi redă elasticitatea, fermitatea și strălucirea. Exercită efect de protecție împotriva soarelui datorită compușilor antioxidanți și reduce inflamația. Studiile arată că îmbunătățește umiditatea pielii redându-i catifelarea și fermitatea.

  Struguri roșii (Vitis vinifera L. var. tinctoria) extract uscat din frunze standardizat în 5% polifenoli. Asemenea extractului de ceai verde are acțiune antioxidantă și astfel protejează pielea împotriva radicalilor liberi. Studiile au evidențiat potențialul de a reduce edemul prin drenarea lichidului.

  Ulei de Luminița-nopții din semințe micro-încapsulat (Oenothera spp.) bogat în acizi grași, omega 6, acid gama-linolenic ajută la menținerea sănătății pielii. Reduce inflamația și readuce hidratarea pielii.

  Afin (Vaccinum myrtilus L.) bace extract uscat standardizat în 1% antocianozide. Antocianozidele conținute de afin au acțiune capilaro-protectoare, diuretică și antioxidantă. Crește microcirculația capilară și are efect pentru redistribuirea fluxului sangvin la nivel microcircular. Prin îmbunătățirea microcirculației crește aportul de substanțe nutritive care ajung la nivelul dermului și epidermului cu îmbunătățirea sănătății pielii.

  Compozitie:

  - apă;

  - îndulcitor: glicerol, sucraloza;

  - 200mg Gotu Kola (Centella asiatica Urban - maltodextrină), extract uscat din plantă, standardizat în 3% derivați triterpenici;

  - 100mg Baobab (Adansonia digitata L.) pulpă de fruct, pulbere;

  - 100mg bioflavonoide de Portocal (Citrus sinensis), extract din fruct, standardizat în 60% hesperidină;

  - 50mg Coada-calului (Equisetum arvense L. - maltodextrină)  extract uscat standardizat în 2,5% siliciu;

  - 50mg Ulei de in micro-încapsulat (Linum usitatissimum L. - bioxid de siliciu, E341);

  - 50mg Ceai vede (Camellia sinensis Kuntze) extract uscat din frunze standardizat în 20% polifenoli;

  - 50mg Struguri roșii (Vitis vinifera L. var. tinctoria - maltodextrină) extract uscat din frunze standardizat în 5% polifenoli;

  - 30mg Luminița-nopții micro-încapsulat (Oenothera spp. semințe - bioxid de siliciu, E341);

  - 20mg Afin (Vaccinuim myrtilus L. - maltodextrină) bace extract uscat standardizat în 1% antocianoside;

  - aromă de portocală,

  - conservant: sorbat de potasiu,

  - antioxidant: acid ascorbic.

  Mod de administrare: 10ml de produs diluat în ½ litri de apă, o dată pe zi. Agitați energic înainte de fiecare utilizare. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma în maximum 30 de zile. Eventualele sedimente nu afectează calitatea și eficacitatea produsului.

  Programul de drenaj DRENOX conține combinații sinergice din extracte standardizate de plante cu efect de sustinere a circulatiei limfatice. Pentru efecte optime, se administrează în cure, în succesiunea sugerată numeric pe ambalaj: 1-uridren; 2-limfodren; 3-cutadren; 4-hepadren.

  Prezentare: flacon x 250ml.

Producător: PHARMNET PLUS
Clienții care au cumpărat acest produs, au mai cumpărat