Produse recent văzute

DRENOX NO.2 LIMFODREN X 250ML

27,00 lei

remove add
Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut.
 • subtitles Descriere completă

  Limfodren este conceput pentru a elimina excesul de fluide și promovarea drenajului limfatic, fiind capabil să acționeze asupra mecanismului de eliminare fiziologică a „deșeurilor” metabolice. Este util în problemele de circulație, cum ar fi picioare grele și umflate, dar și în tratamentul preventiv și adjuvant al cistitei.

  Prin compoziția complexă, Limfodren acționează asemenea unui diuretic, eliminând apa din organism, fără a modifica echilibrul mineralelor din organism.

  Toate extractele existe în Limfodren acționează sinergic, astfel:

  • Sevă de Mesteacăn (Betula verrucosa), extract gemoterapic, este un excelent diuretic prin eliminarea apei din țesuturi, crește permeabilitatea capilară și ajută la eliminarea edemelor. Facilitează eliminarea acidului uric și a ureei. În plus este o excelentă sursă de săruri minerale, care sunt foarte importante pentru corpul nostru, cum ar fi calciu, fosfor, magneziu și potasiu.

  • Gotu Kola (Centella asiatica) extract standardizat în 3% derivați triterpenici, stimulează sistemul limfatic, ajutându-l să elimine deșeurile prin urină, transpirație și materii fecale. Fiind bun diuretic, prin îmbunătățirea circulației prin capilarele din piele, are proprietatea de a reduce celulita.

  • Coada calului (Equisetum arvense), extract standardizat în 2-3% siliciu. Este o plantă cu acțiune diuretică și depurativă, antiseptică și antimicrobiană, sursă bogată în calciu și magneziu, contracarând pierderea excesivă a sărurilor datorate diurezei abundente.

  • Pir (Agropyron repens), extract uscat 1:4, este un excelent diuretic, favorizează eliminarea calculilor și posedă o acțiune antiseptică marcată asupra rinichilor și tractului urinar. Acționează în sensul reducerii celulitei, edemului și a hipertensiunii arteriale.

  • Mătase de porumb (Stigmata maydis), extract uscat 1:4, este cunoscută în fitoterapie pentru acțiunea diuretică, antispastică și antiiflamatoare la nivel renal și sursă de potasiu. Este utilizată în prevenirea și contracararea pietrelor la rinichi, cistitei și a gutei.

   Muguri de Frasin (Fraxinus excelsior), extract gemoterapic este indicat în gută, edeme, celulită, tulburări circulatorii, boli renale, datorită efectului depurativ, diuretic, antigutos.

  • Afine negre (Vaccinium mirtillus), extract standardizat în 1% antocianozide, posedă acțiune antioxidantă cu efecte protectoare la nivelul celulelor, prin contracararea radicalilor liberi. Îmbunătațește circulația și microcirculația, în special la nivel periferic, prin scădera permeabilității și creșterea rezistenței acestora. Poate fi utilizat și în afecțiuni urinare ca antiseptic și diuretic.

  • Coacăz negru (Ribes nigrum), extract 1:4 din frunze, are acțiune purificatoare și diuretică. Frunzele sunt folosite pentru a elimina acidul uric și ureea, pentru a reduce nivelurile de colesterol din sânge, pentru a stabiliza membranele celulare și pentru a ajuta la drenajul toxinelor din organism.

  Compozitie:

  - apă,

  - indulcitor: sorbitol, sucraloza,

  - 800mg sevă de mesteacăn (Betula verrucosa linfa) extract gemoterapic,

  - 150mg Gotu kola (Centella asiatica) extract standardizat în 3% (4,5mg) derivați triterpenici,

  - 130mg Coada calului (Equisetum arvense) extract standardizat în 2-3% (3,25mg) siliciu,

  - Gramigna (Pir) extract uscat 1:4,

  - 120mg Mătase de porumb extract uscat 1:4,

  - 100mg muguri de frasin extract gemoterapic,

  - 100mg Afine negre (Vaccinium myrtillus) extract standardizat în1% (1mg) antocianoside,

  - 100mg Coacăz negru (Ribes nigrum) extract uscat 1:4 din frunze,

  - acidifiant: acid lactic,

  - aromă,

  - conservant: sorbat de potasiu.

  Mod de administrare: 20ml de produs într-un pahar cu apă, o dată pe zi. Agitați energic înainte de fiecare utilizare. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma în maximum 30 de zile. Eventualele sedimente nu afectează calitatea și eficacitatea produsului.

  Programul de drenaj DRENOX conține combinații sinergice din extracte standardizate de plante cu efect detoxifiant. Pentru efecte optime, se administrează în cure, în succesiunea sugerată numeric pe ambalaj: 1-uridren; 2-limfodren; 3-cutadren; 4-hepadren.

  Prezentare: flacon x 250ml.

Producător: PHARMNET PLUS
Clienții care au cumpărat acest produs, au mai cumpărat