Produse recent văzute

DRENOX NO.1 URIDREN X 250ML

29,00 lei

remove add
Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut.
 • subtitles Descriere completă

  Uridren este un produs destinat aparatului uro-genital, ce are ca scop susținerea funcțiilor renale, datorită efectului diuretic imprimat de extractele din compoziție. Prin această acțiune se menține sănătatea rinichiului, în principal capacitatea acestuia de epurare a rezidurilor existente în sânge.

  Prin compoziția complexă, Uridren previne apariția infecțiilor urinare și a calculilor renali, prin stimularea eliminării deșeurilor care ar putea determina apariția acestora.

  Toate extractele din Uridren acționează sinergic, astfel:

  • Sparge pietre (Phyllantus niruri) extract din frunze și flori standardizat în 3% tanin, este folosit ca diuretic și antiseptic al tractului urinar, antilitiazic, antiviral, antispastic. Previne apariția calculilor renali, iar în cazul în care aceștia s-au format ajută la expulzarea acestora. Ajută la menținerea echilibrului florei aparatului uro-genital.

  • Ceai de Jawa (Orthosiphon stamineus) extract din frunze standardizat în 0.1% sinensitină, este o plantă cu o compoziție complexă care imprimă proprietăți antiinflamatoare, diuretice, hipouricemice, antimicrobiene și protector al aparatului renal.

  • Strugurii ursului (Arctostaphylos uva ursi) extract din fructe standardizat în 10% arbutină, este antiseptic al tractului urinar și diuretic ușor, are proprietăți antimicrobiene și antiinflamatorii fiind util în tratamentul cistitei, uretritei și hipertrofiei de prostată.

  • Splinuță (Solidago virgaurea) extract din muguri înfloriți – antiinflamatoare, diuretică, antispatic muscular. Toate aceste acțiuni vin în sprijinul sistemului renal prin favorizarea eliminării toxinelor și a calculilor și reducerea spasmelor vezicii urinare care apar în infecțiile urinare.

  Compozitie:

   - apă,

  - indulcitor: sorbitol,

  - 250mg Sparge pietre (Phyllanthus niruri), extract uscat din frunze și flori, standardizat în 3% tanini,

  - 60mg Ceai de Jawa (Orthosiphon stamineus Benth), extract uscat din frunze, standardizat în 0,1% sinensitină,

  - 60mg Strugurii ursului (Arctostaphylos uva-ursi), extract uscat din frunze, standardizat în 10% arbutină,

  - 60mg Splinuță (Solidago virgaurea), extract uscat din muguri infloriți,

  - aromă,

  - conservant: sorbat de potasiu,

  - acidifiant: acid lactic.

  Mod de administrare: 10ml de produs într-un pahar cu apă, o dată pe zi. Agitați energic înainte de fiecare utilizare. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma în maximum 30 de zile. Eventualele sedimente nu afectează calitatea și eficacitatea produsului.

  Programul de drenaj DRENOX conține combinații sinergice din extracte standardizate de plante cu efect detoxifiant. Pentru efecte optime, se administrează în cure, în succesiunea sugerată numeric pe ambalaj: 1-uridren; 2-limfodren; 3-cutadren; 4-hepadren.

  Prezentare: flacon x 250ml.

Producător: PHARMNET PLUS
Clienții care au cumpărat acest produs, au mai cumpărat