DOPPELHERZ AKTIV LECITINA FORTE 1200 X 30 CAPSULE (+10 CAPSULE GRATIS)

23,50 lei

remove add
Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut.
 • subtitles Descriere completă

  Nu uita: Mintea ascuțită îți face viața mai linistită!

  Membranele celulare de la nivelul întregului organism se bazează pe lecitină, un fosfolipid important pentru sănătate. Lecitina este întâlnită în principalele organe precum inima, ficat ori creier. În cele mai multe cazuri, chiar și în cazul unei alimentații moderat echilibrate, alimentele nu oferă necesarul de lecitină. Solicitările deosebite, precum: o alimentație neechilibrată, vârsta înaintată, perioadele de efort fizic și psihic, pot conduce la un necesar crescut de lecitină, fiind utilă, îndeosebi, cea de origine vegetală.

  Principalele beneficii ale lecitinei:

  - scade colesterolul rău;

  - imbunătățește funcția creierului, inclusiv memoria;

  - previne maladia Alzheimer;

  - diminuează unele tulburări neurologice;

  - ajută sistemul imunitar;

  - susține funcționarea optimă a inimii și a ficatului.

  Doppelherz® aktiv Lecitină Forte 1200 este recomandat pentru un aport zilnic optim de nutrienți, atât pentru tineri, cât și pentru persoanele adulte. Capsulele Doppelherz® aktiv Lecitină Forte 1200 pot completa regimul tău alimentar în perioadele de activitate intelectuală intensă și studiu. Atunci când ritmul tău de viață devine din ce în ce mai alert, iar tu ai nevoie de concentrare și energie pentru a ține pasul, încearcă suplimentul Doppelherz® aktiv Lecitină Forte 1200.

  Compozitie: lecitina soia 1200mg, gelatină (agent gelatinizant), ulei de floarea-soarelui (substanță suport), glicerol (agent de umezire).

  Mod de administrare: se administrează 1 capsulă/zi, în timpul mesei sau imediat după aceasta. În caz de nevoie, doza se poate mări până la 2 capsule pe zi.

  Atentionari: a nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat și echilibrat sau un mod de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se păstra la temperaturi ce nu depășesc 25°C, în ambalajul original.

  Prezentare: cutie x 30 capsule.

Producător: QUEISSER