BIODERMA ABC DERM GEL SPUMANT X 1000ML

62,00 lei

remove add
Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut.
 • subtitles Descriere completă

  Gel de curățare non-detergent care respectă pielea delicată a bebelușilor

  Bioderma, o marcă expertă în ecobiologia pielii, întreprinde de o cercetare avansată destinată protejării și refacerii echilibrului fiziologic natural în fiecare tip de piele, inclusiv al pielii delicate a bebelușilor. Prioritățile gamei ABCDerm sunt oferirea de produse sigure care respectă natura acesteia.

  ABCDerm Gel Spumant este dezvoltat în conformitate cu angajamentul dermatologic ABCDerm pentru a respecta pielea delicată a bebelușilor și a copiilor mici.
  Baza ușoară de curățare care nu agresează pielea, ABCDerm Gel Spumant respectă echilibrul pielii și părului tuturor tipurilor de pielie, chiar și celor mai delicate.

  Beneficii:

  - curăță delicat;

  - păstrează bariera cutanată a pielii delicate;

  - lasă părul și pielea moale;

  - toleranță cutanată și oculară bună.

  Compozitie: aqua, sodium laureth sulfate, coc-betaine, methylpropanediol, sodium chloride, penthylene glycol, PRG-90 glyceryl isostearate, laureth-2, citric acid, disodium EDTA, sodium citrate, fragrance (parfum).

  Mod de utilizare: o dată sau de două ori pe zi. Aplicați pe pielea și părul ude. Obțineți o spumă. Clătiți bine. Uscați delicat. Poate fi folosit pentru bebeluși, cu excepția sugarilor prematuri. Aplicați pe pielea sănătoasă. Din motive de igienă, recomandăm să închideți bine produsul.

  Prezentare: flacon x 1000ml.

Producător: BIODERMA
Clienții care au cumpărat acest produs, au mai cumpărat