AESCULAP SEPTOGAL CU LACTOFERINA X 27 COMPRIMATE DE SUPT

28,00 lei

remove add
Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut.
 • subtitles Descriere completă

  Indicatii: profilactic si adjuvant in tratamentul infectiilor acute bacteriene, virale sau fungice cu localizare bucofaringiana: ORL (angine, faringite, laringite), stomatologice (gingivite, stomatite). Profilactic postoperator dupa amigdalectomie sau extractii dentare.

  Contine lactoferina. Comprimatele contin vitaminele B1, B2, B6 si acid ascorbic, care regleaza procese biochimice din organism, avand un efect tonifiant general.

  Satisface cerintele crescute ale organismului in vitamine, pentru sustinerea efortului fizic si intelectual. Cantitatea de vitamine este adaptata nevoilor zilnice in perioada de crestere si dezvoltare. Lactoferina are proprietati antimicrobiene.
  Contine mentol si ulei volatil de menta care inlatura durerea si senzatia de usturime, precum si ulei volatil de eucalipt care scade secretia de mucus la nivelul cailor respiratorii si ulei volatil de pin cu efect rubefiant, balsamic si expectorant.

  Compozitie: vitamina B1 1,8mg, vitamina B2 2,0mg, vitamina B6 2,2mg, lactoferina 30,0mg, vitamina C 30,0mg, mentol 5,0mg, ulei volatil de eucalipt 4,0mg, ulei volatil de menta 2, mg, ulei volatil de pin 2,0mg si excipienti pentru un comprimat.

  Mod de administrare: 2 comprimate pe zi.

  Prezentare: cutie x 27 comprimate de supt.

Producător: AESCULAP